Navštíveno 979x

Mam ted Sony na MD nemate s tim nekdo zkusenosti??Je to MDX-c7900r...absolutne netusim jak se s nahrava na Md kde se to shani...co to stoji a tak...Dik
Minidisc je médium co mělo v polovině 90 let nahradit kazetu. Bylo zajímavé jak rozměrem, tak ochranou záznamového média a jako velký konkurent mu byla dcc kazeta. Ta se neujala vůbec, Minidisc na konci 90 let trochu jo. Sám jsem ho měl doma, ale když jsem pochopil, že je lepší mít vypalovačku na CD, které si pustíš i v budoucnu na DVD přehrávači, protože má stejný průměr, tak jsem se Minidiscu rychle zbavil. Takže pokud nemáš stolní mašinu s nahráváním, a nebo nějakou "věž" s vestavěnou mechanikou na Minidisc, tak je Ti rádio k ničemu.
jasny no ...takze je mi naprosto k nicemu :( no a da se to vubec jeste prodat??
minidisk je super, mam stolni MD rekorder a tohle co mas jsem kdysi chtel do auta :-)
kral007: Super médium to je, ale otázka co s ním dobudoucna až třeba stávající mašina lehne. Ani vynálezce systému nedělá pořádný stolní přístroj natož ostatní výrobci - ty MD zavrhli už před 3 - 4 roky :o(
T2: ja mam Sony MDS - S707 uz nekdy snad od roku 99
dnes to pouzivam minimalne, ale je to super
[ Link ]
Super byla ta editace, možnost střihu, pojmenování, vymazávání s spojování skladeb apod. Měl jsem kdysi 520, 530 a nakonec 930 :o) Ale hned jak mě došlo jak to bude do budoucna, tak jsem všechny nahrávky hodil na CD a MD prodal.