Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > doorboardy z laminátu

o Navštíveno 1034x o
o 27.10.2006, 22:20 | Paul
budu si dělat pár věcí z laminátu a není mi jasný jak vyrobit tvar toho doorboardu.Udělám si kostru pro reproduktor a pak mám přes tu kostru přetáhnout nějakou látku(jakou?) a vytvarovat ji a přichytit ji sešívačkou?Tu látku pak natřít tou pryskyřicí a pak už na to můžu dávat tu skelnou rohož?Ještě se chci zeptat,když budu dělat tu kostru,tak si vyrobim ten kroužek pro repro a nějakou nožičku na který ten kroužek bude držet a chci se zeptat,jak nejlíp ty části tý kostry k sobě spojit.Jestli je mám k sobě lepit nebo sešroubovat?A poslední dotaz.Ta kostra už se nevyndavá že?Díky moc

o 28.10.2006, 09:11 | Squere
sakra, už sem to měl napsaný, a mátinka vyhodila žehličkou proud :O(, tak ještě jednou, jako látka se používá např. silonka. jako kostru můžeš použít 2-3 kroužky z MDF podle potřeby, nebo udělat tu kostřičku z nějakejch tyček a na konci kroužek z MDF. (natočenej na řidiče), nejlíp se to k sobe lepit a ještě prošroubovat vrutama, jj, ta kostra se nevyndavá, ta tam myslim zůstane
o 29.10.2006, 21:23 | Paul
díky moc
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.183 sekund.