Navštíveno 1418x

[ Link ] jeste je potreba vytlumit predni dvere, a udelat mdf podlozky.....

27.10.2006, 16:23 |
Tony (M)
nemuzu si pomoct, ale tto fotka vypada jako VT.
tak se podivej na odkaz z jinych uhlu :) co ti pripada jako VT?

27.10.2006, 16:49 |
Tony (M)
Ja vim, dival jsem se, prave proto jsem napsal ze "tato" fotka vypada jako VT. Ale jinak slusna prace.
no na to že HU máš IVU tak ta zástavba teda nic moc :-(
no kdybych za ni dal normalne 40tisic tak by zastavba vypadala jinak, ale vzdem k tomu, ze me stala 1/4 ceny, tak je to v ramci moznosti... v tom smyslu ze co de udelat doma v garazi to si udelas
:-))) no mě nějak neladí ten červený závěs Dragsteru k té tvojí modré Oktě. Podle toho jak vypadá, tak by si zasloužila lepší (ne dražší) instalaci ;-)
nahodou ten dragster nehraje vubec spatne, s tim jsem nadmiru spokojen a to ze bohuzel nevypada uplne idealne se neda nic delat

27.10.2006, 21:24 |
Alííí Ty máš snad modrý i prkýnko na hajzlu... :o)
No jak je videt tak se mi mozna modra trochu libi :-)))

27.10.2006, 22:31 |
Alííí Fakt ???? :oDDDDD
Podle mě je to přesraný, ale jezdíš v tom ty... :o/
kazdeho nazor, nekomu se libi modra palubka kdyz ma modre auto...
a nekdo si ji proste udela bilou, vec nazoru

27.10.2006, 22:42 |
Alííí V poho, nerejpu.

28.10.2006, 13:54 |
Fipo plato je lxs,jinak bych to asi řešil malilinko jináč:-)
mne se to libi, je to stylove :o)
No já nevim, ale tuhle stavbu už máš aspoň dva roky co já vim... Jediné co ti přibilo je ten Audison a výměna repráků... Jinak mám ale pocit, že tu bednu a plato ti dělala firma...Nebo se snad mýlim?
plato a bednu delal Radek, zajiste ho znas....ted jsem navic pridelal tu bocnici se zesikem, a driv jsem to tu nijak neprezentoval tak proto...
asi narazis na to ze jsem psal co se da delat doma v garazi tak udelam.... ale na sklo v plate jsem si netroufnul a propocitat presne objem ozvucnice jsem nechal na Radkovi, ale co, kdyz jsem mu s tim pomahal tak na tom mam taky nejakou zasluhu
ty focal test cd bych rad zkusil, ale na dc++ jsem nenasel, a na torrentech taky ne...asi spatne hledam :)