Navštíveno 1013x

26.10.2006, 18:55 |
tom96 Chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl u tescoundu mezi normální a když je to s hliníkovou folií??? díky

26.10.2006, 19:13 |
jdoizo | Upraveno: 2006-10-26 19:19:48
normální nemá jednu stranu s hliníkem, druhý ne, druhý bude o malikno pevnější

26.10.2006, 20:02 |
tom96 takže něco jako lepší tlumící vlastnost (myslím nějak výrazná asik ne). a co v létě jako v horku nechová se to líp (s tím hliníkem)??
mevím, neumím objektivně posoudit,ale podle mě to nebude nějaký extra rozdíl, osobně sem zainvestoval přímo do Braxu a Stinger plátu, pokud je to na tebe neunosné,tak třeba Sikadamp, Tapajamat apod.

26.10.2006, 21:54 |
petis nějakej vliv ta Alu folie mít bude ale ne nijak zásadní, není tak tlustá, jako u Dynamatu Xtreme. Je to kvuli tomu aby se nato něco nepřilepilo, jinak je to asi jedno.
jj také si myslím,v malé míře to možná lepší bude,ale nebude to markantní podle mého
rozdil tam je a dost znacnej, ta folie neni sice tak tlusta, ale i tak po prilepeni tu funkci zpevneni plni. Proste bez ALU nedoporucuju. A to nejek kvuli nelepivosti povrchu.
Jo a tappajomat=tecsound, z drazsich pak vybornej SikaDamp.
[ Link ]

27.10.2006, 17:43 |
tom96 to tappaja - tak nějak zatím přemýšlím o tom že sikadamp použiju na dveře a tecsound do kufru jen mám problém s financema tak ještě pořádně nevím. plus budu rovnou s tím měnit i muziku tak mě zajímá jak to dopadne. Ale díky za odpovědi
Hlavně bez folie to bude lepit i na povrchu,takže když na to dáš ještě koberec,tak se ti to přilepí k sobě. Rozhodně lepší s folií,zas takovej cenovej rozdíl tam není...