Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sútaženie - kategoria

o Navštíveno 793x o
o 25.10.2006, 11:33 | Phase
Ahojte, cel by som si postaviť auto na pár súťaží z toho co mám doma /radio DEP P7700MP, na palubke 10iL, vo dverach Comp 6,5, vzadu oval Sinus Live 24iL, zosik Z4200, Sinus Live 1500A./ + Bud dokupiť HX 300D, 380 D, Hertz HXS 300D,380D.
co mi poradte?, ktorá kategoria street A, ........?Ktorá sa viac oplatí?

Kufor bude celý z dreva- zástavba v bocniciach zosiky+plexisklo, podlaha zdvihnutá.+miestami možem použiť aj laminát, alebo tmel?
.
auto, vytlmené asfaltovými plátmi atd...

Skúste mi poradiť, dakujem Vám všetkým za rady.
ahojte.

o 25.10.2006, 12:08 | johanik
Chtělo by to do jiný kategorie s příspěvkem, dle toho co píšeš, tak máš zájem o DB Drag, ale co třeba EMMA ? :-)
o 25.10.2006, 12:21 | Phase
johanik, ok prehodim to, nevedel som to kam to napisať, sorač.
EMMA je asi trocha narocnejsia, ako na instal, hudbu aj auto ako také výzorovo.
o 25.10.2006, 13:48 | johanik
kazda soutez je slozita :-)
o 25.10.2006, 13:54 | Phase
to hej, ale EMMA má vsie nároky na vsetko.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3109 sekund.