Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nová muzika Ford Puma-dělal někdo?

o Navštíveno 913x o
o 23.10.2006, 22:36 | Zdeny
Potřebuji jen poradit, kudy tudy s kabely do kufru?? Ještě jsem se nedíval, proto bych uvítal nějaký tip. Představa je, že vyměním orig. radi (F5000), instaluji 5ti kanál, vpředu aktivně nějaká dvoupásma (asi Dynaudio), SW už mám - DLS, zesilovačv taktéž už mám DLS CA50.
Vlezou se tam doufám 16cm středobasy?

Foto vítáno!

o 24.10.2006, 01:17 | CARACASS
Ahoj, já se do pumy budu pouštět během příštího týdne, tak snad nějak poreferuji co a jak ...
o 24.10.2006, 09:35 | Siggi_z_BA
tu je jedna instalacia, je to stare tak 4-5 rokov, ale uz si vobec nepamatam kade som tahal kable.
[ Link ]
o 24.10.2006, 09:37 | mad
Dělal jsem si instalaci do Pumy, kdybys chtěl vědět víc, tak mi napiš nebo mrkni sem: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3267 sekund.