Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosím o radu s muzikou

o Navštíveno 759x o
o 23.10.2006, 22:30 | Mudrc | Upraveno: 2006-10-24 10:43:16
Potřeboval bych poradit mám GIII a mám dva zesiky v kufru jako v podběhu a potřeboval bych to taqm nějak přidělat má někdo nějaký typ??aby se do toho dalo vlést když by třeba praskla žárovka a tak předem děkuji za nápady

o 24.10.2006, 11:04 | jdoizo
čau, tedka dělám ve III 2tou podlahu, mám 3zesy,aktivní crossover, koukni se kdyžtak
[ Link ] , kdyb si chtěl dělat podlahu odobnou s odklápěním,tak bych ti poslal všechnu fotodokumentáž, jiank neni problem je dát do boků kufru, co to jsou za zesy? DLS A6 by se do boku vešla,idyž to není malej zes, kdyžtak si mě přidej do icq a pokecáme o tom, měj se

jdoizo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.314 sekund.