Navštíveno 2380x

23.10.2006, 19:53 |
jdoizo | Upraveno: 2006-10-27 16:58:54
Zdravím, po delším čase sem se pustil do instalace nového auta,tak sem házím pár fotek, kdyby někdo měl fotky jak dělalboční stěny kufru, ale přitom se dala podlaha zvedat, byl bych rád kdyby mi je nějak poslal, bud email nebo icq, podlaha je na pantech.Chtěl bych předělat i boční stěny a zadní,ale aby se dostalo na rezervu a ke světlum kvůli výměně žárovek.
dneska sem nevěděl jak ukostřit,ale přeci jenom sem to snad vymyslel njak kloudně, více viz. foto...
Díky předem všem, jdoizo

23.10.2006, 20:15 |
zvíře very nice job, těším se až to uvidím hotové a na živo
Tý jo, moc pěkný, o něčem podobným přemýšlím také ;-))))
Jinak gratulace
Pekne si hrajes, se tesim, az to bude hotove a k poslechu... treba uz budu uz i ja v tu dobu hotovy...:)
To tommas: ještě musíš počkat, nemám ještě zes na tweetry,až to bude po kupě,tak se určo ozvu
jsem zvědav na konečný výsledek, ale bude to maso :-)
Moc pěkný, docela ti ty žlutý sračky DLS tiše závidím :-)
rossi.x: proč žluté ? :-)
OT: jsem zvědavej, co mi doporučej, jestli vůbec něco :-) Hlavně pro předek.
hlavně sem nepiš, za kolik jsi koupil toho červeného golfa :D:D bo ti sežerou i ruky s klávesnicí :)))))

25.10.2006, 12:32 |
jdoizo | Upraveno: 2006-10-25 14:24:23
Včera moc času nebylo,ale udělal sem vyndvací bočnici

25.10.2006, 14:02 |
Mudrc Moc pěkná práce a ted to můžeš přijít udělat ke mě :)
Fakt pěkný. U mě se můžeš taky stavit :-)

25.10.2006, 18:32 |
mendo | Upraveno: 2006-10-25 18:41:31
mas este co robit:-)) do kombika to mas v pohode montaz
To Mendo: nemám právě kombajn :-) má 3dv, kéž by kombík :-))

25.10.2006, 19:21 |
JiM Hmm solidni prace ;) az to bude komplet tak to bude mazec, akdyby ses nudil az to budes mit, taky se zastav protoze ja absolutne nestiham :(

26.10.2006, 02:42 |
Shr3k Jen taková technická otázka, proč tam v tom autě musí být vždycky ty kila a kila MDF? Já myslím, že by šla postavit i slušně vypadající zástavba, aniž by bylo nutné měnit zadní pružiny, nebo kupovat stavitelný podvozek, aby z auta nebyl "motorový člun".
Shr3k: Tyto zbytky MDF mám jako předlohu,zbytky z minulých instalací, na bočnice použiju asi 8mm MDF, něco slabého samozřejmně.Na druhou stranu použít 18mm na "první podlahu, která bude nést zbytek konstrukce a náklad kufru, je podle mého né-zbytečné.

26.10.2006, 22:52 |
Shr3k jdoizo: OK, už jsem se lekl, právě při pohledu na ty bočnice. :-)
Ale i tak není to 30ka ,ale 18mm.Rozdíl váhy v 8mm a 18ky není tak velký, 1kg nebo 2kg pro mě moc není znatelný rozdíl, když tam bude 25Kg sw v ozvučnici
Skoro finišuju, ještě přidat zes co příjde a udělat víko a hurá zapnut rádio :-)

Dostal jsem za ukol napsat ze to vypada super, takze jo, vypada to super oizíku :))
Palmi: Ty seš ale .... :D

28.10.2006, 00:06 |
Shr3k jdoizo: To já jsem na to jen trochu vysazený, mně to jen přijde takový nepřirozený. :o) Celý auto je z plechů, plastů a montovat tam kila a kila nějakých dřevených desek mi přijde takový ... hampulácký. Radši mám prostě kompozity, hliník a tak ... Ale proti gustu... :o)
Kompozity by se mi také líbily, ale mé vybavení kladivo,metr,šroubovák,pila by s tím mělo problémy, dřevo je přeci jenom jednodušší práce,když jsem takřka bez vybavení