Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rádio Punto Mk2

o Navštíveno 908x o
o 22.10.2006, 22:46 | ondra
Ahoj hifíci, určitě si tady někdo zná podrobnější parametry vestavěnýho origo rádia ve fiatu punto mk 2 (mk 2 b - abych byl úplně přesnej) r.v. 04 je to blaupunkt na cd. Zajímá mě, má-li to cinche a kolik, dál výkon toho rádia samozřejmě RMS a pak jestli má někdo zkušenosti jak to vyndat. Na přední straně sou čtyři resp. po stranách dva a dva otvory o průměru tak 3 mm. Moc dík.

o 22.10.2006, 22:48 | Pekys
no s cinchema ti neporadím, nicméně se to vyndavá tak, že do těch otvorů strčíš něco dlouhýho tenkýho, abys odklopil vzadu ty packy a mohl ho vytáhnout ven.
o 22.10.2006, 23:02 | ondra
Dík. Něco jako třeba kus pevnýho drátu? A výkon asi netušíš? Je mi jasný že žádnej zázrak to nebude tak 4*15 w???
o 23.10.2006, 10:33 | PolDa
Mel jsem Sportinga a HGT, radio tam bylo Blaupunkt na kazetu. Vyndava se to pomerne snadno, vem si svarovaci drat o prumeru tak aby se to veslo do toho otvoru (asi tak jak pises - 3mm) strčíš to tam, trochu poštěrcháš a ony se uvolní zámky. Radio jde potom vyndat.
Cinche to nema zadny, jestli to chces napojit na zesik, tak se tam da tusim strcit redukce [ Link ]
Výkon radia neřeš, dej tam rovnou zesik
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3039 sekund.