Navštíveno 1251x

21.10.2006, 23:18 |
Paul lidi kde si na netu objednám laminovací sadu a ještě se chci zeptat co všechno by ta sada měla obsahovat.Chci si vytvořit dooboardy a s laminátem budu pracovat poprvé,tak bych vám byl ještě vděčnej,pokud víte někdo o nějakym návodu ohledně práce s laminátem,tak sem prosím hoďte odkaz.Díky moc.
zivica polyester + aktivator
[ Link ] rohoz - tkaninu
[ Link ] tmel navrch
[ Link ] a ked chces striekat lakom, tak plnic
[ Link ] rukavice, stetce, vela trpezlivosti
a nekupuj sadu, lebo tie zbytocne su drahe.
a len pri dobrom vetrani.
můžeš objednat tady, maj super ceny, zasílaj na dobírku, ochotně poradí
Potřebuješ :
Pryskyřice:
[ Link ] =
Peroxid pro vytvrzení pryskyřice:
[ Link ] =
Skelná rohož:
[ Link ] =
Více info o práci s laminátem poskytuji na zelené lince.

23.10.2006, 09:37 |
choze a hlavně dělat venku nebo s maskou....

23.10.2006, 18:03 |
Kapka (M)
OT: jste nejaký rozmazlený s tim vetraním...na autoshow jsem makal s laminatem bez niceho a jeste jsem si u toho svačil..je teda pravda že se o nejakého pana pokoušeli mrakoty,mam pocit že to byl nejaký mistr z ucilište co tam mel ucne na exkurzi :-)))) holt jsem byl odstrašujici priklad no...
kapka: to jsme am starsili asi dva, ja nepouzivam uz ani rukavice :-D

23.10.2006, 19:10 |
Kapka (M)
2 kral: a co to je rukavice? :-) clovek nesmi byt rozmazlenej...a jak ja rikam davno lidske prsty jsou ty nejdokonalejsi nastroje co znam...
rukavice je to co v cem mi xenonman nosi vybojky :-)

24.10.2006, 11:16 |
zorro Kapka, kral007: prej rozmazlenej, pokud tam patlate domecky na vysky s 2dcl pryskyrice z Obi, tak fakt masku nepotrebujes, ale zkus si nekdy rozmichat treba 3-5kg pryskyrice, tak ti rikam ze i mistnost o 10x10m ti bude mala, jak bude plna vyparu styrenu. :) nemluve o rukavicich, taky jsem je nepouzival, ale pak si musel vzdycky cistit ruce acetonem a to dost brutalne vysusuje pokozku...a s mnozstvim pryskyrice, ktery pouzivam (mesicne alespon 60kg) bych uz byl zdravotne vyrizenej...:)))
zorro: to pak jo, ja toho z lamina zase tolik nedelam, prise mensi veci kde rozmichavam max 0,5-1kg najednou. a kdyz je hezky vytahnu to na dvur, v tech 200 m2 co ma dvur se to ztrati :-D

25.10.2006, 16:24 |
Mario my z hradiste si s pryskyrici mazeme chleba a zapijime butanoxem...
:o))

25.10.2006, 16:32 |
Mario jinak rukavice urcite jooo...jako zorro, nerad chodim se slepenyma prstama jako kacer donald....;)