Navštíveno 1184x

19.10.2006, 22:55 |
Nepér Kamarád s R19 chce dělat hodně muziky (víc než OEM) za málo peněz, zatím tam má starý rádo, takže první TUS bude v repro. Můj návrh: dopředu kompa (nevim jestli 13 nebo 16) a dozadu do plata nějaký dvoupásmový koax. ovály. Výhledově nějaký rádio 4x23W RMS (no, 4x50W, znáte to...).
Takže:
1) Co teď letí za značky v nejnižší použitelné cenové kategorii (bývaly to třeba SinusLive)?
1.1) Nemáte někdo na prodej?
2) Jak to jde dopředu do dveří?
3) Jak to jde dozadu do plata? (je to Renault 19)

20.10.2006, 00:55 |
shabi Kontaktuj tady toho cloveka: Peta R19, ma zajimavou hudbu v 19tce a prodava to, domluv se s nim
Jo je to tak. Napiš mi na icq. Mam i celkem promakaný platíčko přesně do R19 z MDFky. Můžem se domluvit.
do R19 jdou tusim i 16ky, ale nevim, jestli do vsech modelu...
jinak moznosti je vice :
Hertz DSK 165 + DCX 690
Helix Blue 62 + Blue 69
Powerbass S-6C + 693X (ted v akci za moc peknych 1170 Kc)
JJ : Taky mám muziku v devatenactce.Mimochodem nejspolehlivější auto co znám.
Peta-R19: Čím máš osazený to plato, možná bych měl zájem pro kámoše.
Bull-Audio by Rainbow (RAC) víc na www.bull-audio.de nebo www.carhifipower.com
Majk-fox : Platíčk osazený nějakejma Spectronama 6x9 a lepšíma Eyebridama 6x9. je to promakaný i zespoda, neni vidět žádnej visící kabel a tak podobně.

Jinak ta sestava na fotce už neplatí dávno. jen plato zůstalo nezměněno.

21.10.2006, 13:13 |
Nepér To je MDF? Rovná?
Majk-fox: Bez reproduktorů a neonů bych si představoval tak 350. Zůstane ti v tom vlastně dvoulinka ke všem čtyřem oválům, to je zespoda a je to v takový drážce v tý MDFce, a ještě taková hliníková kulatina na konci, která se dá zasadit do origo žlábků v R19 takže se pak dá klidně zvedat víko kufru i s deskou.. ALe je to kurevsky těžký takže pokud nemáš dobrý ty písty zadního víka kufru, tak je lepší to nechat jen tak ležet. tak to mam já.
Jinak pokud bys měl zájem i o komponenty, dohodnem se po icq, napsal bych ti technické info a co je v záruce a tak..
Kolikátka je ta MDF? Copak pístky ty to vydržej,ale větší starrost mi dělají ty plastové držáky od šňurek, ktere drží na dveřích.
Majk-fox: 18mm. No vyzkoušíš. já to nemam v těch plastech tudíš se nezvedá plato zároveň s víkem. Když ale potřebuješ něco naložit tak se to plato dá přizvednout. mam tam takový podpěry