Navštíveno 754x

19.10.2006, 06:31 |
Zdeny Prosím, kdo má osobní zkušenosti s radiem s BT HF? Doporučte tip radia. Viděl jsem nějaký Panasonic, potřebuji fakt bezproblémový přenos signálu z telefonu do HF .
Díky za tipy. Cena??

19.10.2006, 08:10 |
All Mám už asi měsíc v autě pincka DEH-P9800BT a je skvělý. Jak výbavou tak i zvukem. BT HF naprosto bezproblémová (SE530i), snadé listování tel. seznamem, jednoduché ovládání HF, mikrofon mi připadne velmi dobrý. Měl jsem jediný drobný problém s tím, že když jsem zvuk při telefonování pouštěl do předních repráků slyšela protistrana sama sebe a různá echa tak jsem zvuk pustil jen do zadních repro a je to podstatně lepší. Zkrátka naprostop bez výhrad. Pokud jde o levnější pincky (55BT a 75BT) nemám osobní zkušenost s BT HF alre nečekal bych nic jiného než u toho svého. Na www.pioneer-eur.com se dá dohledat tabulka kompatibility BT HF s telefony. Přesný odkaz nevím ale už jsem ho sem dával. Zkus to pohledat.

19.10.2006, 08:52 |
choze jako All nebo se podívej na nižší modely taky nejsou k zahození, je to jen otázka peněz - ale také záleží na celé sestavě

19.10.2006, 09:36 |
Daryl (A)
mam 75BT a spokojenost