Navštíveno 1015x

18.10.2006, 12:41 |
Meda Predevcirem jsem objevil ameriku a nasel stranku pixmania.cz..
Vi nekdo proc to tam maji tak lacine? Je nekde zadrhel? Diky
Už se tu o tom diskutovalo snad 100 x . Zkus vyhledávání !
protože to je na nic kvůli raklamacím atd ale jak říká harry hledej
Jak reklamace? dělají s nimi problémy?

18.10.2006, 14:36 |
Hnata je to tu uz sice reseno ale i ja pridam prispevek - mam od pixmanie fotak, mobil i autoradio a nikdy zadnej problem - nebal bych se toho u nich nakoupit. Ohledne reklamaci nevidim problem - vracel jsem jim sluchatka pac mi nevyhovovali a chtel jsem je vymenit za jine s malym priplatkem - postovne zpet mi uhradili a u novych sluchatek nechteli ani ten priplatek (bylo to 10 Kč) ... jak rikam mam s nima dobre zkusenosti
No já jim právě posílal zpátky autorádio a zatím se mi neozvaly už to je za 3 dny měsíc.

18.10.2006, 15:12 |
Hnata tak bud jsem zatim ja mel stesti nebo ty smulu - kazdopadne jestli to byla bezna reklamace tak na tu maji mesic a to i tady v CR vsichni vyuzivaji do posledni minuty - ja teda mam nejhorsi zkusenosti s reklamacema v CR - jinde to bylo zatim v pohode.

18.10.2006, 18:56 |
Meda Pardoon, ani me nenapadlo, ze se to tu uz mohlo probirat.. Kazdopadne diky
Verim zdejsimu prodejci z Citolib u Loun
no on to už bude měsíc a je pravda že vše zatím měly do posledních dnů plus jeden dva dny. Takže uvidíme.

18.10.2006, 21:35 |
Syrup Machča má recht :-)
hlavne pixmania je snad francouzska...
A nedostaneš manuál a pokud posíláš něco na reklamaci tak platíš poštovný do francie což je balík. pročti si tam reklamační řád nákupní podmínky a tak