Navštíveno 738x

17.10.2006, 14:55 |
resik delal jsem si bednu na woofer..a to ozvucnici BASSreflexovou...
no chtal jsem se zeptat jakou TLOUSTKU tlumiciho materialu mam do ozvucnice pouzit.??:
jestli ma byt tloustka cm nebo 3cm nebo kolik je tak optimalni??
dekuji za odpovedi... :)

17.10.2006, 20:31 |
resik aha....asi je to tim ze jsem tu novy....zadna odezva....chjo....:((
no já sem to dělal tak že jsem si zkusil více možnosti a pak sem ubral:-) zkus to bez tlumení prvně a pak uvidíš

17.10.2006, 20:46 |
resik jako to me taky napadlo...ale vis jak..nechce se mi tu debnu rozdelavat X-krat...se bojim za jak to pustim tak nic nepoznam...jestli to bude bez vytlumeni nebo s nim vis....proto se ptam jake mate zkusesnosti a jakou Tloustku jste pouzily ve vasich Bassreflexovych ozvucnicich...
no už to tlumit nebudu jak bude novej wofer

17.10.2006, 20:57 |
resik | Upraveno: 2006-10-17 21:09:49
aha...
no ja to zkusim nejdriv naholo a pak to vytlumit...stejne si myslim ze prd poznam...:)
jo tloustku dam 2cm toho tlumiciho materialu...
ja myslel za treba mel nekdo rozdelanou koupenou BR ozvucnici od nejake zvucne znacky a ze by mohl poradit ... :)
potreboval bych vase rady do patku...pac v sobotu ji budu davat dohromady... :)
zalezi taky o co presne ti jde
jestli chces tlaky a mas zadni stenu sikmou, aby kopirovala sedacky, tak nemusis tlumit vubec
jinak tlumit muzes, ale tloustka neni rozhodujici - zalezi na materialu, a to si musis poslechnout - nikdo ti tu nenapise, ze pro tvoji imaginarni bednu je nejlepsi 1,745 cm tluste rouno, to zkratka musis zkusit a poslouchat
a pokud mas obavy, ze prd poznas, tak udelej bednu, zkus jak bude hrat bez tlumeni a kdyz budes spokojen, tak to neres a vesele ducej :-)

18.10.2006, 14:04 |
resik ouuuky douuuky....:)
neni to imaginarni bedna...vykres jak na ni jsem si stahl ze stranek MAGNAT....
zadni stena nebude sikma..bude vodorovna se stenou kde bude bassak...
bude to teorie zkousek a omylu...:) nejdriv bez tlumeni a pak se uvidi...
kazdopadne diky za rady...:)