Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > prosim o radu.. :)

o Navštíveno 738x o
o 17.10.2006, 14:55 | resik
delal jsem si bednu na woofer..a to ozvucnici BASSreflexovou...
no chtal jsem se zeptat jakou TLOUSTKU tlumiciho materialu mam do ozvucnice pouzit.??:

jestli ma byt tloustka cm nebo 3cm nebo kolik je tak optimalni??
dekuji za odpovedi... :)

o 17.10.2006, 20:31 | resik
aha....asi je to tim ze jsem tu novy....zadna odezva....chjo....:((
o 17.10.2006, 20:38 | audi ofil
no já sem to dělal tak že jsem si zkusil více možnosti a pak sem ubral:-) zkus to bez tlumení prvně a pak uvidíš
o 17.10.2006, 20:46 | resik
jako to me taky napadlo...ale vis jak..nechce se mi tu debnu rozdelavat X-krat...se bojim za jak to pustim tak nic nepoznam...jestli to bude bez vytlumeni nebo s nim vis....proto se ptam jake mate zkusesnosti a jakou Tloustku jste pouzily ve vasich Bassreflexovych ozvucnicich...
o 17.10.2006, 20:49 | audi ofil
no už to tlumit nebudu jak bude novej wofer
o 17.10.2006, 20:57 | resik | Upraveno: 2006-10-17 21:09:49
aha...
no ja to zkusim nejdriv naholo a pak to vytlumit...stejne si myslim ze prd poznam...:)
jo tloustku dam 2cm toho tlumiciho materialu...

ja myslel za treba mel nekdo rozdelanou koupenou BR ozvucnici od nejake zvucne znacky a ze by mohl poradit ... :)

potreboval bych vase rady do patku...pac v sobotu ji budu davat dohromady... :)
o 18.10.2006, 02:48 | prohifi.cz
zalezi taky o co presne ti jde

jestli chces tlaky a mas zadni stenu sikmou, aby kopirovala sedacky, tak nemusis tlumit vubec

jinak tlumit muzes, ale tloustka neni rozhodujici - zalezi na materialu, a to si musis poslechnout - nikdo ti tu nenapise, ze pro tvoji imaginarni bednu je nejlepsi 1,745 cm tluste rouno, to zkratka musis zkusit a poslouchat

a pokud mas obavy, ze prd poznas, tak udelej bednu, zkus jak bude hrat bez tlumeni a kdyz budes spokojen, tak to neres a vesele ducej :-)
o 18.10.2006, 14:04 | resik
ouuuky douuuky....:)
neni to imaginarni bedna...vykres jak na ni jsem si stahl ze stranek MAGNAT....
zadni stena nebude sikma..bude vodorovna se stenou kde bude bassak...

bude to teorie zkousek a omylu...:) nejdriv bez tlumeni a pak se uvidi...
kazdopadne diky za rady...:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3185 sekund.