Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Je ta tuba dobra?

o Navštíveno 775x o
o 17.10.2006, 13:47 | Růža
Zhodnotte tuhle tubu a treba doporucte lepsi
[ Link ]

o 17.10.2006, 14:19 | Area51
Ja ti nevim cece,ale tubu bych asi nekupoval.. Myslim ze za ty penize se da koupit box a bude i lip hrat.. Za druhy box lip pridelas do kufru.. :o) a za treti bude hezci:o) Mno nejsou to sice nazory hodne mistra... ale aspon tak.. Uz jen protoze ze tuba jkao takova je delana z tvrzeneho papiru.. nebo tak neco.. a rekl ze i ten box kdyby byl z drevotrisky tak bude hrat lip.. :o) No nic mene od toho co hraje dobre a co spatne josu tady jini:o)
o 17.10.2006, 14:32 | Akordýsek
Není
o 17.10.2006, 15:36 | Majk-fox
Area51: MDF je taky papír. Je to lisovaná celulóza.
Růža: Podle toho co od SW očekáváš.
o 17.10.2006, 15:54 | Růža
Majk-fox: No očekávám dobrej a hlasitej vykon :-)
o 17.10.2006, 16:15 | resik
no asi takhle....ja byt tebou tak si zapojim zesilovac se vsim vsudy...aby fungoval....pak bych jel do nejblizssiho autohifi a tam na zesik napojil a zkusil tubu a bednu a sam uvidis co se ti libi vic...
tak jsem to aspon udelal ja... :)
o 17.10.2006, 16:19 | Růža
resik: Nojo, jenze nemam moznost to vyzkouset, nejdriv musim neco koupit
o 17.10.2006, 16:26 | resik
tak kup nejdriv zesilovac...a pak bass...
tak uslysis jak to hraje a nebudes kupovat zajice v pytli...Howg
o 17.10.2006, 17:28 | Majk-fox
No, pokud očekáváš hlasitej výkon, tak budiž u tehle tuby, ale na úkor kvality. Koukni u Ryvese, odkud máš ten link na boxy a nebo mi řekni kde bydlíš, měl bych 1 sub navíc.
o 17.10.2006, 19:33 | soda
tak nevim jestli poradim, ale kamos ji mel v BMW
uz kdyz ji privezl, tak se me nezdalo sasi. kouknul jsem do ni zkrze natrubek a videl vevnitr obyc smotany papir (vim, ze jsou skoro vsechny z papiru) a pri poklepani se me nezdala celkova tuhost.
kdyz ji zapnul, tak jsem trochu zmenil nazor, protoze dunela celkem slusne (zes Traxx600) ale pri delsim poslechu jsme zjistili, ze to neni ono. bylo to spise takove hlasite huhlani :-)
korunku tomu nasadil, kdyz se mu v kufru vylilo trochu vody a jemu se podelne cela roztrhla. pri rozhovoru s nim co misto toho rekl, ze chce zpet bednu
asi jsem ti moc neporadil, ale podival bych se spise po nejake bedne. vetsi tuhost, lepsi skladnost
o 17.10.2006, 21:28 | Area51
Majk-fox: Jo jasne.. to beru.. Ale preci jen je to lepcejsi papir nez ten co je z nej ta tuba:o)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.167 sekund.