Navštíveno 915x

17.10.2006, 10:00 |
Buml Ahoj lidi,
koupil jsem "nový" auto a s ním dva zesiky - Alpine3522S(2x30W) a Alpine3549(2x100W, bridge 1x400W). Na ten silnější bych chtěl pověsit Helix W10 - otázka zní - myslíte že ho dokáže rozumě nakrmit? Těch 400W bude zřejmě MAX. Pokud ne, co byste doporučili místo něj, pokud vezmu těch 6k za Helixe jako finanční strop. Nejsem moc domácí kutil, takže raději hotovou bednu. Poslouchám rock.
Přední repro budu řešit až po nákupu basáku - zatím jsou tam třípásmovky Macrom(Morel), tak uvidím jak to bude znít.
Macromy budou znít,toho bych se nebál vubec :-)
No jestli budou 3 pasma na prodej tak mozna mam zajem.

17.10.2006, 12:36 |
Buml :-)))) taky doufám, že to bude lepší. Minulý majitel sice nainvestoval do komponent, ale instalace je dost mizerná, takže budu tlumit a pak znovu poslouchat, nejlépe už i s wooferem, páč zatím byly v platu třípásmovky Rencar - sice to má pěkně velký basový repro (asi 25cm), ale bez ozvučnice to nic nehraje. Taky je to všechno už cca 8 - 10 let starý. Uslyšíme...
Informativně k těm Macromům - mám papíry od výškáče a středu a tady je označení: výška NeoMac 57.00 a střed Macrom 59.10. Bas je bez papíru a dveře jsem ještě nekuchal, tak nevím, co je to za typ

17.10.2006, 19:11 |
Buml ještě jedna prosbička o radu - ten zesilovač bych chtěl přimontovat přímo na woofer, abych ho mohl případně vyhodit i s bednou a měl volný kufr. Existuje nějaký závažný důvod, proč to tak neudělat? Díky za rady

17.10.2006, 20:03 |
clown W10 pujde do uzavrenky ci br ? .. kazdopadne chce tech 300W RMS ..

17.10.2006, 23:13 |
Buml 20:03 clown Origo jsem viděl jen s BR i když bych možná radši uzavřenku na SQ. Na druhou stranu podle recenzí zahraje i s br pěkně. Na tom zesiku není uvedený jestli je těch 400W sin nebo max, ale pokud dává 2x100W sin, tak bych řekl, že ten údaj na můstku bude maximální. Vypadá to, že se budu muset projet k někomu, kdo már wooferů skladem...

18.10.2006, 09:08 |
Buml hlásí se dobrovolně někdo z Hradce Králové, u koho si můžu pár basáků před zakoupením poslechnout? Čistě teoreticky je možné i Brno, Olomouc... jsem z Ústí nad Orlicí a do 100 km jsem ochotnej se dostavit, ale Hradec preferuju
Buml po ozvy se mi na email obchod@el-diablo.cz brno dalo by se domluvit i poslech té w10ky i jiných