Navštíveno 1109x

Víte někdo jak je to zapojené? Anténa má vlastní zesilovač a funguje pouze s OEM rádiem. Je třeba napájení někde spínat, dát napájení na antání kabel, nebo to jinak ošálit. Určitě to už dost lidí řešilo.
Díky.

13.10.2006, 13:10 |
serz ano řešilo, hledej šmudlo ;o)
fantomový napáječ
To serz - Jo...hledá se to naprosto skvěle... ;o) Vyhledávat na autohifi foru podle slov "napájení", "anténa" a pod. je velmi produktivní, rychlé a účinné.... ;o)))

13.10.2006, 14:40 |
Ricci fantom
Wilibald - pár adaptérů máme. Záleží na tom, jaké potřebuješ koncovky - podívej se sem
[ Link ]

13.10.2006, 16:26 |
clown mne jen napadlo , kdyz jsem rozpojil kabel bilomodry vedouci do ISO konektoru a zapojil jej jen jako remote pro zesik, tak asi nebudu mit napajeni antenniho zesiku, ne ? nebo to u VW rv99 resej napajenim po koaxu ?? antenu mam v bocnim okynku, a ma jen dva draty a nic jinyho :o)
To Harry: Díky, zkusím ještě najít nějaké schema a dnes to rychle udělat, abych nemusel 2x vyndavat rádio. Když se nepovede dnes, tak na výrobu kašlu a posílám objednávku.

16.10.2006, 11:57 |
serz wilibald: mám takovej divnej pocit, žes' to hledání ani nezkusil a svou pohodlnost nebo neschopnost svaluješ na špatné vyhledávání ;o/
Po zadání slov "napájení antény" mi to v sekci autohifi našlo 14 příspěvků, z nichž 3 na první stránce se týkají tvého problému, jeden dokonce odkazuje do sekce Rady a návody. Jestli tohle je pro Tebe není dostatečné "produktivní, rychlé a účinné" tak nevím co bys ještě chtěl.
Koupeno v nejbližším autoservisu. 179 Kč. Funguje.