Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine CDA-9847R Spravna volba???

o Navštíveno 1316x o
o 13.10.2006, 07:16 | vykysalylukas
Je to dobra volba v týhle cenovy relaci,nebo mi nekdo doporucite neco lepsiho?Muzu ho mit uplne novy za 5990,- !A kdyby nekdo vedel,kde se da sehnat jeste levneji taky uvitam!
Diky

foto k příspěvku  od vykysalylukas

o 13.10.2006, 07:30 | vykysalylukas
nebo si mam radsi koupi neco takovyho?? mate stimnekdo zkusenosti?? diky

o 13.10.2006, 07:31 | vykysalylukas

o 13.10.2006, 07:32 | vykysalylukas
Tady jeste nejaky povidanicko k tomu :)

INNOVATEK DVD-818
In-Dash 7" TFT Color Monitor Fully Motorized Compatible with DVD/MP3/VCD/CDR/CD
Built-In DVD Player, TV Tuner, AM/FM Stereo Receiver, 4Channel Amplifier
with 240W Super Power Output

Features:

-In-Dash DVD Player with 7" TFT LCD Monitor
-ALL-IN-ONE FULLY MOTORIZED TV/DVD/CD/AM/FM PLAYER
-DVD/DVD-R+/DIVX/VCD/MP3/WMA/MP4/CD-RW Compatible
-4X60 Watts Output Power
-16:9 TFT LCD Digital illumited Display
-AM/FM/MPX PLL tuning Radio with 30 Preset Memories
-PAL/NTSC System
-RCA Line Out
-Single DIN Installation
-Preset Graphic Equalizer
-Electronic Audio Control
-Auxilliary Input Connection
-Electronic Anti-Shock System
-Dolby Digital Sorround System
-Remote Control
-R.D.S Function
Includes Wiring harness & Mounting Hardware Included
o 13.10.2006, 13:56 | TicTac
Taky mě zajímalo info k tomu innovateku, ale nikdo mi tady nebyl schopý napsat nic rozunmého :o(
o 13.10.2006, 13:57 | gyro | Upraveno: 2006-10-14 13:24:32
Vem to s co nejdelší zárukou, do tý doby se nemusíš ničeho strachovat a za tu dobu se to určitě třikrát pokazí, takže pokud prokážeš správně reklamaci, vrátí ti peníze.
Takové výrobky mají max. dva roky životnost. Tím neříkám, že ostatní mají větší, ale tohle 100% neprodáš.
Zvuk: v originálních reproduktorech nic nepoznáš. Jakmile je v autě něco lepšího, tak tam bude něco chybět.
Obraz: nepřišel jsem na to jak se to natáčí. Dobré pro auta, kde mají místo čím výš tím líp. Nejlepší by bylo místo zpětného zrcátka :)
Poměr cena výkon vřele to doporučuju do služebních vozů,dodávek, busů.
o 15.10.2006, 19:57 | gyro
Beru zpět, je to jiná značka co má známý, nějaké free něco.
Ale začíná se mi to líbit. Docela slušně to hraje. Má to za 7papírů a LCD displej zvlášť, vypadá úplně stejně, akurát má ty knoflíky po stranách jinak, to mě zmátlo.
Ale chtělo by v tom jezdit a poslouchat to tak týden. O zvyk. A aniž by nevěděl čím to je, po delším hraní z toho bolí hlava. Jediný odreagování je pak pouštění rádia.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4768 sekund.