Navštíveno 1317x

tenhle:
[ Link ] nejenže to neni Sony, což je jedno z nejvýznamnějších plus, ale kvalita je úplně o něčem jinym...hlavně zvuková!!
ale kdybys na tom lpěl, tak bych šel do toho druhýho CDX R3300
Do sonky bych take určo nešel ,,,
Stejně pořád nechápu, že sony pořád chce tolik lidí.... když jsem byl malej a neznal jsem nic jinýho, tak se mi taky xplod líbil, ale dneska? bych ani nezavadil, to možná jen pro přítelkyni a jedině za pár stováků
Sony mají zaryté v paměti, když se někoho zeptáš , začátečník nebo i neznalého, tak většinou řeknou značku sony, asi pak už nechtějí měnit,,,
mám kámoše, kerýmu sem nabízel jedny repra Pioneer a on, že ne, že už má vyhlídlý Sony :) fakt sem se mu smál, ale nedá si říct
já ty rádia můžu mít za 2000kč tak proto ho chcu scháněl jsem rádio na mp3 do 2500kč s přípojkou na zesák a nikdo mě nic jinýho nenabýdl
Enismo já taky vždycky koukám.když otevřu kufr borci u nás koukajou co to je focal,,,ty máš subáč pioneer ale sony je sony co???Vždycky se mi chce jen smát...ale je to tak prostě lidi zblbl jednou slony sindrom a je to pořád dost zhoubný

13.10.2006, 10:01 |
gyro Mám sony rádio, ale ten zvuk, prostě Pioneer ve všem lepší některý umí prostorový echo. Navíc čtečka sony nic moc. Co druhé rádio odchází v mým okruhu se ho zbavili všichni, proto to mám zadarmo v autě :). Také du od toho, je to pouze nouzovka. Dej si to do auta leda, že bys to měl v garáži volně pohozený. Ale kupovat ani boha.
Urcite bejt tebou zvazil bych jeste jednou koupi radia Sony,jeste jsem nenasel Sonku ktera by me zaujala .Nikdy se mi zvuk Sonky nelibyl,souhlasim s gyrem je to nouzovka,ja mel do ted jenom Pioneery ted mam Alpine.
hmm tak jak čtu tak se Sony nikdo dobrý skušenosti nema :o/
jsem si chtel pořídit
SONY MEX-R 5 (autorádio, dvd, mp3, 4x52W)
[ Link ] páč nikde jsem nanašl auto rádio od pioneer ktery přehrává dvd :o/
ale jak koukám tak asi toho sonáka vynechám a buud se muset obejit bez dvd v aute :o/

15.10.2006, 07:01 |
gyro | Upraveno: 2006-10-15 07:26:38
To jerry:
Teď shání kámoš výhradně sonku na DVD. Díky za link.
Ale chce k tomu i LCD displej. Nevíš o něčem co se k tomu dá připojit?
O značce Sony: ta značka je natolik předražená, že rádia kolem 5t se rovnají ostatním do 2t a jen tak tak se neřadí do skupin mezi vietnam na tržišti. Sonky mají rádia i kolem stovky. To aby si ti zainteresovaní do značky vychutnali tu kvalitu, co maj třeba v pincku za třetinovou cenu.
Vlastně polovinu peněz z koupě se strká do výzkumného ústavu pro Sony, aby mohla zase něco vymyslet :/
Ale zatím pořád je to lepší než si koupit vietnamce nebo pochybné značky.

15.10.2006, 13:28 |
kamas Taky nejsem zrovna fanouškem značky Sony v autohifi,ale stejně si myslím,že ani jeden z vás "odborníků" by nepoznal rozdíl ve kvalitě zvuku u rádií Sony vs. Pio apod. v kategorii do 5tis.Kč,-.

15.10.2006, 19:44 |
gyro To víš že poznal, Pincek lépe basuje a má takový sitější zvuk, za to Sonka je ve středech uplně mimo. Sonka je tak na taneční hudbu, nebo Rockec. Vůbec u ní nejde poznat všechno. A ten ekvalizer je taky o ničem, Tam se dá vytáhnout tak max, výšky a basy. A navíc ty výšky občas jen cinkají. A to jsem hodněkrát poslouchal sonku hlavně Xplody, to je ten největší humus co vůbec vymyslely. Ale jedno povím tyhle rádia nikdy nezničí repráky, protože nikdy nepůjdou mimo režim repráků. Pincka jsem měl v horší třídě. Ale ty středy a ten zvuk a to prostorové echo.
Porovnávám starší modely, u novějších nevím jak to je. Ale ty o rok dřív, to bych nepoznal rozdíl mezi vietnamem a Sonkama. Jo a na první pohled nepoznám, ale až po delší době tak měsíc. A pak se teprv hoooodně nadává.