Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Magnat Bull power 300 je uplně mrtvej.... ?

o Navštíveno 1090x o
o 12.10.2006, 11:16 | Boris
Onehdá jsem řešil co je to za repro a dobrali jsme se tu že je to tenhle magnat už se ani neprodává a před rokem kdy se ještě prodával stál asi 1650,-
já ho dostal od kámoše a má chytrá hlava na něj udělal ozvučnici píchnu ho tam připojim na zesák a nic ani neškyt ani nic zes jsem zkusil a jde....

Znamená to že je spálenej ? ještě jsem neměl tu čest a nevím co by stála oprava a nebo jestli zahodit a koupit něco jinýho ?

o 12.10.2006, 17:25 | Majk-fox
zkontroluj zapojení uvnitř ozvučnice, jestli nejsou vypadaný kabely na repru nebo na terminálu. Pokud ok, tak jemným tlakem stlač membránu směrem dolů a pokud to bude někde na cívce drhnout, tak je k.o.
o 13.10.2006, 07:05 | Boris
Myslím, že drhne a zkoušel jsem ho i na přímo kabelem k zesíku a nic ale myslím že drhne..... zahazuju ale dík za upřesnění......... chjo ; (

říká se darovanému koni na zuby nehleď ale toto ; )
o 13.10.2006, 17:53 | Lefi
Magnat Bull power 300 se mi valí jeden doma jestli máš zajem
o 14.10.2006, 13:42 | Majk-fox
Lefi, já bych ho bral, sháním něco na ozvučení dílny. Napiš cenu a stav a domluvíme se, ju?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1814 sekund.