Navštíveno 1206x

jen par dotazu jak nejlip nastavit na repra ground zero sada GZHC NEO 16 predek a zadek ovaly 690

11.10.2006, 17:49 |
Smrada (M)
Zesilovace jsou v jadru vsechny stejne, pouzij nastaveni podle
[ Link ]
a taky mi jde o zapojeni kabelu, jestli to nechat na ocka tak jak to mam doposud a nebo ustipnout drat a skripnout ho primo tim cervikem na imbusy

11.10.2006, 17:52 |
Smrada (M)
Na LRxu jsou terminali primo na kabel, tak to ustipni
ja to mel prave na ocka tak tim padem jsem ten vrsek jen prostrcil cervikem takze zvuk jde pres to zacinovane ocko, pres sroub a pak terpve do zesiku, hraje to sice dobre....ale mozna by to mohlo byt i lepsi..... a jeste bych nekde rad sehnal jednoho nebo dva cerviky, jeden tam chybi tak tam mam obyc sroubek

11.10.2006, 17:55 |
Smrada (M)
Ty terminaly jsou dle meho delany pro to, aby se nepouzivaly ocka;-)

11.10.2006, 22:18 |
LadaN Já se budu z toho v posteli obracet celou noc, proč tak dobrej zesík na tak příšerné GZ. Kup raději jiná repra.
Jinak k tvému dotazu, to nejde nastavit, protože je tam GZ.
protoze jsem mel tyhle slupky...a sehnal tenhle skvelej zesik za dobrou cenu, klidne bych rad provedl upgrade

11.10.2006, 22:46 |
LadaN No to je slovo do pranice, tak je prodej a kup si třeba AD, nebo Morel, Hertz atd..
jenze s financema je ted problem a pritom ty GZ jsem kupoval za 7tisic :-(
ja bych to zapojeni nechal na ockach. Pokud je to dobre sletovane tak je to urcite lepsi. Jen tak prisroubovany kabel muzes poskodit a nemusis mit maximalni plochu spoje. A to prece potrebujes... Od toho jsou ty ocka.
Jak to pak taky vypadá - ohlodaný káble....
vohava: evidentne vubec nevis o cem mluvis !!! To neni klasickej terminal se sroubem na plochy ocko, ale kulata dira s cervikem z boku. No a proti roztrepeni kabelu se na nej navlekne takova tenka medena trubicka. Dost dobre nechapu jak v tom ma speedy uchycene to oko.
to oko mam navleknute skrz toho cervika a je to vlastne mimo ten terminal, protoze ocko se tam nevejde...
ps': kde sezenu tu medenou trubicku?
ja je kupoval v Serviselektru a u ryvesaku, delaj se snad na vetsinu prurezu, mel jsem od 4 do 50 qmm
SPEEDY t.c.t. Rozhodne je 100x lepsi tam dat primo kabel i bez ty trubicky, nez to co mas ted.
tyhle maj u ryves, ale ta cena je uplne mimo, asi jsou ze zlata :o))

to jsou cely oni :-))) ale neco sezenu a napravim :-) zesik mam par dni tak se ptam....bylo mi jasne ze bude lepsi to udelat primo ale nekdo rika zej e to jedno, bud to prej hraje nebo ne ':-)
btw. také jsem koukal na cenu dutinek, je to asi za několik kusů, cca. 50,100,200,,,, budu je potřebovat, tak si pro ně pojedu
U Ryvesu je cena urcite za vyce kusu.