Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > tecsound VS sikadamp

o Navštíveno 1427x o
o 10.10.2006, 21:15 | makk
mate niekto skusenosti ,ktory s tychto dvoch tlmiacich materialov je lepsi

o 10.10.2006, 21:43 | jdoizo
Podle mého shodné, rozdíl minumální
o 10.10.2006, 22:27 | tappaja
No SikaDamp je uplne jina trida, s tecsoundem nesrovnatelny. Taky je ale cena uplne nekde jinde, ze jo. Takze pokud nemas hluboko do kapsy, jdi do Siky, pokud to mas do levnejsi sestavy, udela podobnou praci i Tecsound.

Oboji sezenes na [ Link ]
o 10.10.2006, 22:52 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
ono...je asi lepší dát víc peněz za Sikadamp...je podstatně lehčí a tlumí..řekl bych že lépe.
o 10.10.2006, 23:10 | makk
dobre dakujem za odpovede vyskusam ten sikadamp
o 11.10.2006, 11:28 | noclue
tecsound nedrzi tak dobre, vhodny napr. na podlahu.
o 11.10.2006, 19:38 | Fipo
myslím,že pokud dobře odmastíš,drží fest...
já jsem ho teď musel sundat kvůli montáži elektriky oken a celkem jsem se nadřel.
o 11.10.2006, 21:56 | BMW_318iS
noclue: drzi to kurewsky, mam 4mm verzi na celem boku auta i ve dverich a po roce kdy to stavalo cele dny na slunku i v tech nejvetsich parakach to nejde dolu ani hov*o, takze nechapu proc tady porad nekdo resi ze tapajomat nedrzi.
o 12.10.2006, 08:28 | Vydra | Upraveno: 2006-10-12 08:30:33
noclue: asi si zabudol, že základ každej takejto podobnej práce je dokonalá príprava podkladu. Takže keď sa vydlabeš na dokonalé odmastenie, tak to potom aj tak dopadne. Ja to mám v aute 2 roky a teraz, keď som vyberal hudbu, tak to bolo presne v takom istom stave ako v deň, keď som to tam nalepil. Len tak zo srandy som skúsil dať kúsok dole a poviem ti, že keby som to musel robiť z nejakého dôvodu, asi by som radšej kúpil nové dvere. Takže každý by mal hľadať chybu niekde inde ako v materiáli.
o 12.10.2006, 12:50 | MatoL
tiez sme mali problem s tapajomatom, boli auta v ktorom po poL roku odpadol a potom boli take kde drzi uz 2.rok a pritom vsetky povrchy boli pred lepenim rovnako kvalitne odmastene a ocistene. Ja mam tappajomat na streche uz 2 rok kolegovi opdadol po niekolkych tyzdnoch a tomu ver ze mal strechu brutalne vycistenu. Ja davam tappajomat uz len na plochy kde sa nic nemoze stat ak sa odlepi.
o 12.10.2006, 13:40 | Vydra
MatoL: OK, beriem, tak možno som sa v predošlej odpovedi mýlil a naozaj môže byť chyba aj v materiáli. Ja som čítal predtým veľa príspevkov o tom, ako je to super alebo ako to stále padá. Ale aj tak som tento materiál skúsil a ja som osobne spokojný. Videl som ľudí, ktorí to len tak hneď nacapili na dvere, bez predošlej úpravy. Ja som použil 3 druhy odmasťovačov, fén a valček hneď to tam poriadne držalo a tak je to aj doteraz.
o 12.10.2006, 14:54 | BMW_318iS
co sem lepil ja tapajomat do vsech aut tak porad kazdemu drzi, nikdo si nemohl stezovat. Mozna ze chyba u ostatnich bude mezi klavesnici a zidli pac ja si tapp. nemuzu vynachvalit ;-))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3205 sekund.