Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Co s tim?

o Navštíveno 1322x o
o 08.10.2006, 22:43 | I.C.E.M.A.N
Tak jsem si konecne udelal radost a hifi v mem golfu 3 dostalo upgrade.Bohuzel auto je v denim uzivani(furt neco vozi),tak musim mit jen vyjmutelny sub.
Mel bych par otazek:
1, Vse celkem dost rezonuje(dvere a vubec cela karoserie) na zkousku jsem vse co slo vymontoval a co neslo,tak zabalil do vseho moznyho,ale porad je to celkem dost slyset.
2,Sub box tlaci pekne,ale nekdy je slyset pouze to a zbytek hudby se proste utopi v basech,uz jsem zkousel nastavit vystup na sub na min,ale nejak to neni ono.
3, Kapacitor chvili jede a pak zhasne a pak zase jede atd..(ma to tak byt?

Mam radio Eclipse 8445,zesilivac Magnat Bullpower one,dvojce Mac audio premium reflex 230,bedny ve dverich jsou Blaupunkt(typ bohuzel presne nevim a vzadu v plate mam Sony xpload(jen maly 1331 pro dokresleni vysek.
Premyslel jsem,jestli to muze byt tim,ze sub jede pres zesik a bedny jsou pohanemy jen radiem.
Je mi jasny,ze se tezko da poradit,kdyz to nekdo neslysel a tak shanim nekoho kdo se v tom vyzna a je ze Severni Moravy,ja bydlim u Opavy,ale klidne bych nekam dojel.Doufam,ze to neni moc trapny dotaz,no uvidime.....
Diky moc.

foto k příspěvku  od I.C.E.M.A.N

o 08.10.2006, 22:46 | I.C.E.M.A.N

o 08.10.2006, 22:47 | I.C.E.M.A.N

o 08.10.2006, 22:53 | I.C.E.M.A.N

o 09.10.2006, 18:20 | Kubais
ohledně toho kapacitoru....taky mi nejede furt, hlídá si napětí a zapíná se když je třeba. Většinou při nízkých hlasitostech je pořád vyplý.
o 09.10.2006, 20:01 | Goldies
Ohledne bodu jedna: VYTLUMIT!!!
o 09.10.2006, 20:26 | sprath
No já myslím že cap ti pojede pořád jen při nastartovaném motoru. Při poslechu bez dobíjení svítí pouze chvíli po zapnutí radia. Tak to alespoň funguje u mne.
o 09.10.2006, 20:31 | Cenda
1) vytlumit auto
2) podivej se, jestli nemas zaply prznice, basboost a pod. Pripadne stahnout GAIN na zesilovaci.
3) kap "jede" porad, pokud nemas spinanej, ale voltmetr reaguje jen pri vykyvech napeti, pri priblizne konstantnim napeti zhasne.
o 10.10.2006, 15:48 | I.C.E.M.A.N
Diky moc za info
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2128 sekund.