Tak jsem si konecne udelal radost a hifi v mem golfu 3 dostalo upgrade.Bohuzel auto je v denim uzivani(furt neco vozi),tak musim mit jen vyjmutelny sub.
Mel bych par otazek:
1, Vse celkem dost rezonuje(dvere a vubec cela karoserie) na zkousku jsem vse co slo vymontoval a co neslo,tak zabalil do vseho moznyho,ale porad je to celkem dost slyset.
2,Sub box tlaci pekne,ale nekdy je slyset pouze to a zbytek hudby se proste utopi v basech,uz jsem zkousel nastavit vystup na sub na min,ale nejak to neni ono.
3, Kapacitor chvili jede a pak zhasne a pak zase jede atd..(ma to tak byt?
Mam radio Eclipse 8445,zesilivac Magnat Bullpower one,dvojce Mac audio premium reflex 230,bedny ve dverich jsou Blaupunkt(typ bohuzel presne nevim a vzadu v plate mam Sony xpload(jen maly 1331 pro dokresleni vysek.
Premyslel jsem,jestli to muze byt tim,ze sub jede pres zesik a bedny jsou pohanemy jen radiem.
Je mi jasny,ze se tezko da poradit,kdyz to nekdo neslysel a tak shanim nekoho kdo se v tom vyzna a je ze Severni Moravy,ja bydlim u Opavy,ale klidne bych nekam dojel.Doufam,ze to neni moc trapny dotaz,no uvidime.....
Diky moc.