Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Výběr rádia..

o Navštíveno 1142x o
o 06.10.2006, 09:35 | Kolda
Zdravím, rozhoduji se mezi Panasonicem CQ-C1303NE a Clarionem BD 269RGMP, má tady někdo zkušenosti? Které vzít, lepší zvukově? Vím, že to není nic moc, ale chci teď nacpat nějaké prachy do auta, takže autohifi příjde na řadu až pak...takže tohle mi začím stačí..mám komplet zelené podsvícení a černou palubku, takže barvy mi vyhovují.

foto k příspěvku  od Kolda

o 06.10.2006, 09:35 | Kolda

foto k příspěvku  od Kolda

o 06.10.2006, 11:19 | Conan
Oosbně mám radši Panasonic. Porovnej si výbavu, já bych tipnul, že Panasonic bude mít něco navíc. Pokud je někde může "osahat", zlus si jak se dá manipulovat s MP3 - přeskakování / listování / rychlost načítání.
o 06.10.2006, 11:36 | choze
tak tak vyzkoušej, v týhle cenový hladině nebudou velký rozdíly....
o 06.10.2006, 11:44 | Kolda
Tak jsem si nakonec objednal Clariona, libi se mi obě dvě, ale ten Clarion se mi přece zdá taková větší decentka...panasonica jsem zkoušel, má ho segra v C1, docela pohoda...oproti Clarionu 4x50W a jen jeden vystup...uvidíme, dlouho ho stejně mít nebudu, měl jsem 9855, tak bych se chtěl zase vrátit k A///
o 06.10.2006, 16:19 | Kotva
To Kolda: Pak prosim poreferuj, klady a zapory toho Clariona, chci do nej jit taky.
o 07.10.2006, 13:21 | Machča
Kolda udelal jsi dobre ten clarion hraje pekne
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3296 sekund.