Navštíveno 1272x

čistě náhodou...nedělal jste někdo mjuzik do takovéhoto vozítka?Jde mi o technické info než se do toho pustíme..

05.10.2006, 22:46 |
JR speedy: co si to vyplodil za blabol? Karel se ptal jestli s tim nekdo zkusenosti.
smazal jsem OT komentare.
drzte se vlakna prosim.

06.10.2006, 07:47 |
PolDa no jo, báwo v Mpaketu a dokonce 4kola, majitel je zřejmě gurmán.
Neco bych pro tebe mel.
Fotřík má to samý a tak uz jsem to lehce prolejzal, a říkám ti, v žádným případě bych do toho nechtěl nic montovat..:-))
v predu a vzadu jou 13 cm repro ve dverich, pod prednima sedackama jsou 8" basaky. Ma to runflaty a tak vzadu pod podlahou je obrovskej prostor pro zesiky nebo basak do muldy.
Koukam, ze to iDrive nema, takze tam bude asi BMW Profesional na Mp3, nebo tam jeste cpou Harman Kardom muziku a to ma dohromady 13 repro
Najdu nekde odkaz na muziku v tyhle trojce...

06.10.2006, 07:52 |
PolDa tady je ten odkaz.
Ted ctu, ze jsou ve dverich dokonce jen 10 cm repro...
[ Link ]
Mno ty woe, good luck, pak hod nejaky foto, asi to nebude prdel..:o)
Jinak krasna kara:)
cts: odpoledne Ti zavolam a dam par info :-)
PolDa: dík....naštěstí je v tom autě jen nějaká sociální výbava s tím rádiem Profesionál
Kral: O.K.

ma to 10tky repra, jak v predu, tak vzadu....srouby sou taky pod tema stribrnyma listama na dverich a taky pod krytkou s napisem "airbag", vyskace to nema, byli tam naky sirokopasmovy...jinak by se urcite zlepseni zvuku dalo resit, teda pokud by chtel zachovat origo radio, prez zesilovac isotec..

07.10.2006, 04:50 |
Proffesor_W | Upraveno: 2006-10-07 04:52:35
06/10/2006 10:25 CTS.CZ (P) az to budete nekdo vytahovat, mohli byste se podivat na tistak toho radia, zajima mne zda tam bude takovej zelenej ve tvaru pismene L s jednim vetsim BGA IC, melo by na nem byt napsano Alpine...na tom integraci.
cts: sorry, vybil se mi mobil v patek a mel nabijecku doma, doresime to zitra