Navštíveno 775x

Uvažuju co dát za repro do zadního plata. Jestli ovaly 6x9" triaxial nebo repro s prumerem 20cm take triaxial. Co myslite? 20cm by melo vice zabassovat, ze? Momentalne sw nebude, ale do budoucna s nim pocitam.
Nevím, proč by zrovna 20 cm repro mělo basovat více než ovály. Pokud chceš víc basů bez subwooferu, mrkni se spíše po oválech 7x10". Třeba Axton je dělá za 2800 Kč. Tyhle a spoustu dalších najdeš u mě na webu www.corner.cz, ostatní kontakty pod nickem.
spíš napiš jaký 6x9 a jaký 20cm, protože tohle ne-e :o)
Chcu Axton, az bude cas tak do doorboardu pudou ty CAC 2,6 16cm (vitezove testu, mozna jsem spletl oznaceni) a dozadu prave nevim zda brat ty 6x9 nebo 20cm. Opticky mi jsou sympatictejsi 20cm. Ty vetsi ovaly 7x10 jsou takovy maly extrem ne? To dela malokdo. Koukal jsem na ne v katalogu.

05.10.2006, 10:45 |
alans
Tak tak. Podle mě je velikost membrány u obou prakticky stejná, takže budou hrát oboje stejně hluboko. Žádný velký rozdíl tam není, jenom v designu. Pokud se ti líbí 20tky, pak jdi do nich a nenech si to rozmluvit :-)
Jinak je mám skladem, tak když budeš chtít, můžeš je najít i u mě na www.corner.cz
Mame v Ostrave vasi pobocku takze asi bych to vzal tam. Budu od nich casem brat zesak, sw, predky kompa, kapacitor a kabelaz. Tak se s nim treba domluvim na nejake sleve. Uz mam vse vybrane ted uz jen pomalu skupovat. Chtel sem vse najednou, ale trochu se mi sypl motor takze ho ted zpravuju a prachy na muziku jdou do nej :(