Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Lamino zástavba

o Navštíveno 986x o
o 02.10.2006, 13:45 | Tweety_xx
Chtěl bych udělat laminátovou zástavbu za zadní sedačky. Mám swifta v kabriu a tak to je u mě i trochu nutnost kvůli místu.
Chtěl bych rady jak na to, zda je lepší udělat ozvučnici z desek a laminátem udělat jen překrytí, nebo zda udělt ozvučnici z laminátu. zjistil jsem že to jde tk i tak, tak bych rád věděl co je lepší. A MOC BYCH VÁS PROSIL O DALŠÍ INFORMACE A ZKUŠENOSTI CO MÁTE ZE STAVBOU.
děkuju moc za info

o 03.10.2006, 07:38 | Tweety_xx
To tu nikdo nic o tom nevíte? Poradte prosím
o 03.10.2006, 09:19 | Zip
bylo to tu už hodněkrát, tak se pokus něco najít
o 03.10.2006, 09:23 | Smrada (M)
Delal si nekdy s laminatem? Jestli ne tak by bylo dobry "vyucit" se na necem jednodussim. Jinak kdyz udelas MDF bednu a prekryt, bude bedna pevnejsi a nebude nutny ten laminat delat tak tlustej
o 03.10.2006, 09:28 | Tweety_xx
To sem si myslel, ale jak sem říka mám problémy s místem.
Chci se ještě zeptat, když dám bsreflex, ta ozvučnice musí být větší že?
o 03.10.2006, 09:30 | Smrada (M)
Ano, vetsinou je to tak, je to dany od vyrobce, litras velikost natrubku apod.
o 03.10.2006, 11:26 | Tweety_xx
No a co je lepší, udělat box z MDF a překrýt lamine, nebo udělat tu ozvučnici z lamina?
o 03.10.2006, 11:31 | Smrada (M)
Vzdyt sem Ti to napsal. Z MDF bude pevnejsi a jednoduzsi. Z lamina to bude taky pevny, ale musel bysis maknout
o 03.10.2006, 12:40 | Tweety_xx
No a dělat to do toho auta napevno, nebo aby to bylo vyndavací?
o 03.10.2006, 12:42 | Smrada (M)
To uz je na Tobe, ale pocitej s tim, ze z bezpecnostnich duvodu je lepsi vzdy to mit nejak pridelany, aby te to neskalpovalo pri bouracce
o 03.10.2006, 12:45 | Tweety_xx
Jo jako uchycení samozřejmě, aby to bylo navolni, tak do toho bych ani nešel. Šlo mi spíš o to, zda je lepší to dělat rovnou do auta, nebo venku a stále přeměřovat a dopasovávat.
o 03.10.2006, 14:05 | Toyo
Tweety_xx : je lepsi kdyz je to vyndavatelny,udelany z vice casti,tady je spousta moznosti. Jinak dat to uplne na pevno do auta a vsechno laminovat v aute , brousit a nastrikat nebo potahnout ,proste aby to neslo vyndat to bych nedelal
o 03.10.2006, 15:07 | Tweety_xx
hmm, ale já bych práve chtě at to je celistvé a né z několika dílů. A to broušení atd v autě je mi jasné že to by bylo peklo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3213 sekund.