Navštíveno 986x

Chtěl bych udělat laminátovou zástavbu za zadní sedačky. Mám swifta v kabriu a tak to je u mě i trochu nutnost kvůli místu.
Chtěl bych rady jak na to, zda je lepší udělat ozvučnici z desek a laminátem udělat jen překrytí, nebo zda udělt ozvučnici z laminátu. zjistil jsem že to jde tk i tak, tak bych rád věděl co je lepší. A MOC BYCH VÁS PROSIL O DALŠÍ INFORMACE A ZKUŠENOSTI CO MÁTE ZE STAVBOU.
děkuju moc za info
To tu nikdo nic o tom nevíte? Poradte prosím

03.10.2006, 09:19 |
Zip bylo to tu už hodněkrát, tak se pokus něco najít

03.10.2006, 09:23 |
Smrada (M)
Delal si nekdy s laminatem? Jestli ne tak by bylo dobry "vyucit" se na necem jednodussim. Jinak kdyz udelas MDF bednu a prekryt, bude bedna pevnejsi a nebude nutny ten laminat delat tak tlustej
To sem si myslel, ale jak sem říka mám problémy s místem.
Chci se ještě zeptat, když dám bsreflex, ta ozvučnice musí být větší že?

03.10.2006, 09:30 |
Smrada (M)
Ano, vetsinou je to tak, je to dany od vyrobce, litras velikost natrubku apod.
No a co je lepší, udělat box z MDF a překrýt lamine, nebo udělat tu ozvučnici z lamina?

03.10.2006, 11:31 |
Smrada (M)
Vzdyt sem Ti to napsal. Z MDF bude pevnejsi a jednoduzsi. Z lamina to bude taky pevny, ale musel bysis maknout
No a dělat to do toho auta napevno, nebo aby to bylo vyndavací?

03.10.2006, 12:42 |
Smrada (M)
To uz je na Tobe, ale pocitej s tim, ze z bezpecnostnich duvodu je lepsi vzdy to mit nejak pridelany, aby te to neskalpovalo pri bouracce
Jo jako uchycení samozřejmě, aby to bylo navolni, tak do toho bych ani nešel. Šlo mi spíš o to, zda je lepší to dělat rovnou do auta, nebo venku a stále přeměřovat a dopasovávat.

03.10.2006, 14:05 |
Toyo Tweety_xx : je lepsi kdyz je to vyndavatelny,udelany z vice casti,tady je spousta moznosti. Jinak dat to uplne na pevno do auta a vsechno laminovat v aute , brousit a nastrikat nebo potahnout ,proste aby to neslo vyndat to bych nedelal
hmm, ale já bych práve chtě at to je celistvé a né z několika dílů. A to broušení atd v autě je mi jasné že to by bylo peklo.