Navštíveno 1272x

Máte někdo zkušenosti s reproduktory MUTANT? Pokud ao tak jaké? jak hrajou? Zvažuji nad koupí repro mutant, nebo Ground Zero MK2 a proto bych chtěl vědět co si o nich myslíte které jsou lepší. Oboje jsou asi tak stejně drahé. Díky moc za rady.
z těchto 2 tak vyhrává u mě GZ,volil bychi nejspiše něco jiného, ale to by ses musel rozepsat co od toho čekáš,kolik bys byl ochotní za to dát, co rád posloucháš,,,
No Chtěl bych do toho investovat tak kolem to litříku za 16tky koax. 4ekám od toho, at to pěkně hraje , nejsem žádný odborník ani profík takže nároky nemám gigantické, prostě chci ať to hraje pěkně a ať se to dá dát i hlastitěji. A poslouchám kde co(hip hop, tucárnu) prostě kde co ať to pěkne hraje basuje a líbí se mi to..

02.10.2006, 22:30 |
Zip a bude to jen na rádiu, zbytek sestavy
Zdarec.
Tak má Kokinu,rádio origo Symphony + MAXI DOT,ve předu zatím originály ale na MDF podložkách + vytlumení.
Vzadu - Mutant X - NW69SPX.
Hrajou docela pěkně jak tuc tak i vše ostatní, ale to rádio to nestíhá živit tak teď čekám až mi přijde
Zesík - Mac Audio MP 4000 + SW.
Tak uvidím jak moc se to potom zlepší a dám Ti vědět :-)))

Zbytek sestavy:
Rádio 4x45W předek bude na rádiu. Vzadu chci 2x 16 koax (m,utant, GZ, nebo dle rad) a 30 cm subwoofer. Zadek napájeny 4-kanálovým zesilovačem Toxic 1000W.
16tky budou na každý kanál basák do můstku. předek bych nechal na radiu.
Ještě prosím o info jak mutanti harjou středy a výšky? díky