Navštíveno 1546x

Mám možnost koupit tohle za 500,- je mi jasný že to je čórka, ale zajímala by mě skutečná cena. Díky

cena co je tam za repro??jinak tuba nemá cenu..
pokud je tam ten sinus live,tak ta cena je dobra...
Opravdu netuším co je ve vnitř (rozdělávat se mi to fakt nechce)
Myslel jsem že je to jasně danej model s nějakejma standartníma reprákama.... nebo se pletu?
no je,ale jde o to zda ten reprak tam opravdu je...o)
teď jsem se to snažil rozdělat a zaboha se do toho nemůžu dostat .... nevíš jak vyndat tu desku?

29.09.2006, 14:19 |
dddd takovou tubu jsem mel byl v tom 10" dvou cívka,hralo to docela slušně

29.09.2006, 15:33 |
Kapka (M) | Upraveno: 2006-09-30 23:04:01
smaznuto....
kapka já jen potřeboval jakou to má cenu, abych to mohl poslat dál... ale hraje fakt výborně :-)
Mě je jen divný, že se vůbec nikdo nepozastavil nad tím, že je to čórka :-(

29.09.2006, 18:17 |
tappaja | Upraveno: 2006-09-29 18:19:41
Heh, ted sem to samy chtel napsat.

29.09.2006, 19:00 |
audi ofil | Upraveno: 2006-09-29 19:01:57
jako čumím jak harry a tappaja třeba se najde aj majitel
Uz se tesim az mi nekdo ukrade bednu a zesak a bude se tady treba ptat jestli to ma nejakou cenu!!!

29.09.2006, 19:38 |
ivls taky mi připadá, že si lostros spletl forum
OK. Když se někdo ozve že to je jeho tuba a dokáže mi to. Rád mu jí odvezu i s tím kdo mi to prodal...
cetl jsem to odshora a chtel jsem napsat presne to samy, co harry - nechapu...
2 lostros: jde o to verejne se priznat k nakupu kradenyho zbozi - nerikam to zatajovat, ale obecne nekdo, kdo ti tohle nabidne, tak osobne bych ho okamzite poslal do ...., protoze priste se tu muze prodavat neco z myho auta :-(
Chlapi fakt se omlouvám že jsem tu vůbec něco takovýho vytáhnul.....
mazec...neměla by se tady rovnou udělat sekce čorované zboží???jen kroutím hlavou...

30.09.2006, 13:14 |
X-sat (M)
pěkné pěkné 8-/
nou coment, bych se musel nasrat, protože už jsem taky přišel k autu a "hudba" byla v pič..
"hudba"=3pásmové repro,tuba+zes..
Uznávám svojí chybu....
Jen pro vysvětlení - živím se nákupem a prodejem.... je moje chyba, že chci vydělat??? S policií nespolupracuji, ale všechno co kupuju beru na papír tzn. že u každýho co mi něco prodává si beru občanku a sepisuji kupní smlouvu, tyto dokumenty uschovávám 5 (pět) let. Takže není problém kdykoliv nahlédnout.
A vy co mi píšete že sem podezřele levné použité věci (čórky) nepatří si sami sáhněte do svědomí, protože už mi přišlo 46 mailů jestli nemám víc kradenejch věcí.....
A za další jako největší sviňárna mi přijde když si přijedu k podnikateli kterej se zabývá "autohifi" Já mu řeknu kolik jsem ochoten investovat do ozvučení auta, on mi zprasí celou elektriku v autě takovým způsobem, že to ve značkovym servisu dávají dva servismani dohromady půl dne a nakonec doma u internetu zjistím že mě pan profesionál na reprákách a zesíku dohromady natáhnul o 4.000,- Tak kdo je vetší svině?

01.10.2006, 13:30 |
ivls to bych řekl, že at si sáhnou do svědomí ti , co ti ty meily psali - včetně tebe, protože se tady veřejně přiznáváš, že prodáváš kradený věci
to, že si vedeš agendu o klientech se podle mě na tomto nic nemění
to, že ne všechny firmy dělají dobře autohifi práci jsem se taky zpočátku přesvědčil na vlastní kůži
jinak cenu můžeš a nemusíš akceptovat - když ti řekne přemrštěnou cenu, tak můžeš jit jinam
ale tohle už se mi zdá, jako míchat jabka s hruškama
možná to beru moc osobně, ale nelíbí se mi podporovat obchod s kradeným zbožím a zajištovat vlastně odbyt zlodějům
Jo...taky myslim, že kdyby nebylo zastavárníků, tak se vykrade o polovinu aut méně...Třeba v Koněvce ti ve dne klidně ukradnou kola, protože jim stačí jen je překulit přes chodník do některé zastavárny...Rychlý prachy a žádný riziko z převážení horkýho zboží a jeho nabízení po inzerátech....
Me ukradli v nedeli odpoledne (asi pred rokem) autoradio primo pred rodinym domem!! Bohu dik ze kamosi litaji casto po bazarech. Tim padem mi dali echo a ja se tam sel kouknout. Videl sem ho a zavolal VB. Oni me poslali domu pro zarucak (pres cely Brno!) a kdyz sem se vratil tak ten z kriminalky si tam zkousel HODINKY!!!!!!! Nejvetsi hlina byl duvod proc mi ho pak vlastne po mesici zkoumani vratili!!!!!! Ta policajtka se me ptala jestli to ma vzadu nejaky zvlastni znameni a ja sem chvili dumal a pak sem rekl jen tak z prdele cervenou 10A pojistku no a to si zapsala!!! Ne ze by v protokolu bylo napsany ze sem si ho zezadu na panelu oznacil! V protokolu stalo ze autoradio bylo uznano ze vlastnikem je pan ...... ...... diky rozpoznani opotrebovanych tlacitek volume a cervene 10A pojistky!!!! :-D PROSTE K SMICHU! (sorry za TAB) :-D
Miluju SONY! Maji hezky prilepeny to seriove cislo co de vaaaazne moc tezko odtrnout (ironie kdyby to nekdo nepoznal) :-) Sony tim padem podporujou zlodeje pze nejsou schopni to SN jednoduse vyrazit do plechu!
Zlodeji sou svine!!!