Navštíveno 1105x

Ahoj. Udělal jsem kroužky pro středobasy, v myčce a posléze i druhej den v dešti jsem zjistil že mi chčije do dveří. V sérii je takovej mírně tvarovanej igelit, kterej jsem sundal, pač budu ty dveře tlumit. Teče přesně na místo kde budou středobasové reproduktory. Naštěstí jsem je tam nedával, pač ještě namám hotové domečky na výšky. Co s tím?
U ryvese je tento rain stop. Jinak, pokud ti teče do auta těsněním u oken, tak je to třeba u starších aut normálka.

29.09.2006, 13:09 |
soda nekdy pomuze vymenit stiraci listy u oken, jedna li se o auto starsiho data vyroby

29.09.2006, 13:17 |
clown jako soda .. u Cordoby me to stalo 900 za listu .. :o),
kdyz me zacalo zatekat stresnim oknem u Galaxy , vzal jsem impregnaci na semisove boty za 100 Kc a je to super v pohode uz pres rok :o)))
Kde se dají sehnat stírací lišty, konkrétně na renault 19??

29.09.2006, 15:53 |
Jurry já sem vzal mirelon ustříhl jsem kousek a překryl jsem to přes reprák a přitáhl jsem to šroubkama co drží repro. Celý sem to pěkně utěsnil ve předu a vzádu to je prostě jen přehozený přes repro, od té doby žádnej problem
my to resime tak ze delame uzavrene ozvucnice :-D
Kazdy dvere sou prutokac, asi bych to resil nejakou mechanickou zabranou, rainstopem, nebo proste ty repra vytahnout vic ze dveri.
Uzavrenka je sice hezka vec, pokud od dveri nechces nejaky hluboky basy...nehlede na slozitost konstrukce, vypocitavani pracovniho objemu atd... takze bych to za nej reseni taky nepovazoval.