Navštíveno 629x

28.09.2006, 15:16 |
kasos Dneska bych chtěl natahat kabely ale včera když jsem na to koukal tak bude docela velkej problém dostat repro kabel z pravýho prahu do levejch (u řidiče) dveří. raději bych ho táhl rovnou vlevo ale bojím se aby to nedělalo nějakej bordel, když tam bude nataženej +kabel od baterky. Vím že se to tu už někdy řešilo ale zajímá mě jestli při tomto způsobu tažení budou nějaké problémy na 100% nebo jen možná?
za rady díky
repro kabel nevadi
signaly co nejdal od napajeni

28.09.2006, 15:25 |
kasos ok díky jdem rozebrat mazďičku. čekej na příjmu určitě tě budu potřebovat nevěřím tomu, že by to bylo bez problému. jo a taky jsem včera vyřešil ten zesík nakonec to bylo tím, že byl kraťas u reprokabelu tam za rádiem odlípla se tam ta izolační páska. :)))

28.09.2006, 16:15 |
mourl mno strejda ve fábii..uplně obyč istalace..napajeni+RCA kabely + předky zesílené všechno v pravym prahu a uplně v pohodě.Po jeho vzoru jsem to zkusil do Hondy a taky to hraje bez rušení.

28.09.2006, 17:14 |
Smrada (M)
Mourl to mas docela stesti. Jakmile sem tohle udelal tak byl vzdy problem. Me staci zkrizit kabely a je problem

28.09.2006, 17:48 |
mourl Štěstí? když jsem v Hondě natáhnul RCA kabel po levé a napájecí po pravé tak to rušila asi org. elektroinstalace...a teď když to mám pohromadě tak nic.