Navštíveno 1650x

27.09.2006, 19:16 |
redbullboy | Upraveno: 2006-09-28 06:39:04
no takže xel som si trošku zmeniť palubovku thak osm to trošku prerobil... čo nato poviete?
takto to vyzeralo na začiatok....
bohužial nemal som fotak ked som to laminatoval :((( a tak takže už jenom mam foto ako je to hotove:)))

27.09.2006, 19:24 |
pajan no kdybys tam radsi prihodil spektralni analizer nebo primo profi aktivni ekvalizer udelal bys líp ...ale je to muj názor tak to tak ber..
a tu je moj verny pomocnik :))))))))))))))))

27.09.2006, 19:25 |
Tichy sorry,ale vypada to hrozne

27.09.2006, 19:25 |
pajan treba takhle ...sorry za foto je to vnoci jinou asi nemam

Já bych si to takhle neřešil, bylo by to na mě moc vylezlé
pajan... nemaš lepšiu foto??? to čo tam svieti na modro?
a toot pod tym je čo? to žle atd...?
no je to pravda že je to vylezle ale neni až tak moc.. to kvoli tej foto asik tak vypada... ale budem to robiť ešte raz asik..... a menej vypukly....
pajan..... no nechapem načo by mi bol eqvalizer?!!! na radiu mam 7 pasmový a ten mi uuuplne stači

27.09.2006, 19:36 |
pajan okey chápu tě naco tam cpát extrem to dela jen audiofil a po te foto se juknu a dyztak ji tam dám jinak te chválim ze si stim vubec tak hrajes
pajan: diky:) ale robil som to hlavne kvoli tomu že za radiom nieje miesta teda se i obtižne davalo dnu a teraz to je v pohode:)))

27.09.2006, 19:38 |
pajan jo ty listy jsou ty novy technologie proste svitici plast nevim jak to nazvat pouzivá se to treba na lcd ze zadu
me se to taky nelibi :( fakt divne vylezly :(
věřím, že s tím bylo určo dost práce a dal sis záležet, ale je to fakt divný, moc vypouklý a ta koženka nebo co to je tam je jak pěst na oko...osobně bych nechal sérii
no budem to prerabať.. seriovo to nechcem nechat:) ked bude hotove tak dam fotto:) ale musim si najit kus času:)
no tak jsem zvědav jak to pak dopadne :-)
Ono to rádio uprostřed vypadá pěkně a snad jak to bude míň vystouplý, tak to bude lepší i když já bych to nechal v rovině i přesto, že za rádiem nebude žádný místo....a laminát bych tady spíš hodil do černýho laku než koženku, ale věc názoru.
no bude to určite menej vypukle:D:D:D
a do laku hm uvidim.. neznam žiadneho lakernika... ale nejaký sa najde ked tak:) uvidime ako to dopadne :)
redbul: ja bych to nechal v serii,takhle je to jak pest na oko, a esi resis malo mista za radiem tak se toho neboj a tam ty plasty vystrihej doprdele...to teprv bude mista! a do druhyho dinu si dej treba dvdcko....
diesel.... no rad by som tie plasty vystrihal ale tam je už topenie thaže ich nemôžem vystrihať!!! :(

28.09.2006, 10:27 |
Ricci Sorry, ale ked radio trci takto zo stredoveho panelu,tak to podla mna naozaj nevyzera dobre :-( ...

28.09.2006, 11:45 |
Olda no ja bych ho brzy nakopnul, jelikoz casto prelizam od spolujezdce k ridici :D
redbullboy: naozaj je to dost vysunute....inac pozdravuje ta g4s.

29.09.2006, 09:08 |
Kapka (M)
no tak tohle se vazne moc nepovedlo...sorry za kritiku...

29.09.2006, 19:07 |
Shr3k Tak takto nějak vypadá estétovo peklo. :-) Inu proti gustu...
hmmm tak to s emi teda nelíbí zbytečně si přišel o poliču pod rádiem do který jak je psáno výše by se dalo třeba dát jedno dinový DVD ;)
jestli se pořád nudíš, skus to udělat znovu ale né tak vysunutý.
Hod pak zas foto...