Navštíveno 653x

chtěl bych si koupit nějakej SW do 3tis. Aby vypadal pěkně, aby to byla nějaká ta značka atd. Je tenhle subwoofer dobrý?
[ Link ] Hraje pěkně? Nepotřebuju s tím na soutěže ale aby to zase nebylo uplný chrastítko. Díky moc za info
kdyz RF tak alespon P2 ale hlavne ne 38cm v tehle cenach...
pokud neco levnejsiho tak dobre SW jsou tyhle, par lidi je uz melo moznost slyset
[ Link ]
A proč ne 38cm? Nejsem odborník a popravdě si vybírám podle vzhledu. RF se mi moc líbí a ty na tom odkazu zase třeba vůbec. Takže raději
[ Link ] než P115S4? Jaký je třeba u těchto dvou rozdíl v poslechu? pokud to není moc náročný dotaz... dikec
protoze na 38 bys potreboval dost vykonej zesik, coz by zase v tyhle cene nezvladl reprak... Podivej se po 25 - 30 cm... Hlavne budou lepsi a presnejsi basy!
jsou dve moznosti: bud chces aby to dobre hralo nebo hezky vapadalo, ja preferuju prvni moznost :-)
kdyz RF tak P210S4

27.09.2006, 09:43 |
Kmoda | Upraveno: 2006-09-27 09:47:26
.

27.09.2006, 09:44 |
Kmoda RF P210S4 mam a spokojenost.Ze zacatku trochu zklamani ale po rozehrani sem byl prekvapenej.Je pekne citit i v sedackach.Na dobry poslech mi vyhovuje.
A co na něm máš za zesik?

27.09.2006, 18:51 |
Kmoda Já ho mám na pátém kanálu Audisonu LR 605 XR.Potřeboval jsem něco v malé bedně kvůli místu a ten RF mi tu doporučili.Spokojenost ale je fakt že jsem neslyšel nic moc jiného. :-)
Ještě jeden dotaz trochu mimo. Nevíte o nějakem on-line shopu kde prodavaji na splatky? Díky