Navštíveno 1375x

Zdravím všechny.Mohl byste mi někdo poradit jaké mám dát repro do předních dveří a dozadu na plato.Dopředu bych dal nějaký komponenty a dozadu nevím jestli koaxialy nebo komponenty.A do kufru asi nejakej woofer.Dik moc za radu.
Do předních dveří se originál vejdou 13 cm , nejlépe kompa, po upravě se vejdou i 16,5 cm repra... Na plato by byly vhodné koaxiální reproduktory a to bud ovály 6x9 anebo třeba koaxy 16,5 cm... Subwoofer,tam je výběr taky široký, záleží hodně podle toho , jakou muziku posloucháš?
2 Johnny008: mas nejakou financni predstavu? kdyztak napis na mail a neco vymyslime :-)
Moc diky za radu.A co rika te na tyhle do plata Focal Access 165 CA1.Myslite ze jsou dobry??
Uved co chces, kolik do toho muzes dat, co poslouchas a oni ti mistni prodejci radi nabidnou co umi...
Potom muzes jejich nabidky porovnat a treba ti i nekdo poradi co bude lepsi.
Takhle se vysledku nedopatras.
Záleží na tvé zručnosti a taky na tom, jak moc si chceš s tou montáží vyhrát. Po úpravě se tam dají dát 16,5 cm kompa, které budou hrát dobře. Pokud se na to ale necítíš, pak jsou pro tebe vhodnější třináctky. Protože už do kufru plánuješ woofer, klidně bych dal do plata taky komponenty nebo jen 16,5 cm koaxy, ovály jsou podle mě zbytečné.
Jinak optimální sestava by mohla být třeba:
Axton CAC2.5 - 2700 Kč
Axton CAX169 - 1800 Kč
Zesilovač na woofer Spectron SP-A2200 - 2990 Kč
Woofer Axton CAB309 - 4200 Kč
Kabely - cca 1200 Kč
Samozřejmě se dá i lépe i levněji, tohle je vynikající kompromis v poměru výkon/cena a proto je i hodně montovaný do felicií (i když pokud to děláme my, dáváme tam 16 cm).