Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prodejci dotaz - reklamace

o Navštíveno 681x o
o 26.09.2006, 10:11 | zdany
Mam dotaz tykajici se reklamace komponentnich reproduktoru.
Presne po roce jsem vcera vymontoval repro. Jak je mým zvykem vše proběho s největší opatrností, jak montáž tak demotáž. Ale co jsem po demontáži zjistil: - když lehce zatlačím na kopulku uprostred středobasu, tak drhne cívka. Makrkantní to je, když lehce stlačím membránu postupně dokola, cca v 1/3 reproduktoru. Auto neni po havarii, zadné větší rázy než jaké jsou způsobené občasným provozem auta na našich silnicích.

Dotaz je, zda se tohle da reklamovat? A jak eventuelně postupovat s reklamací, nebot se mi opravdu nechce všechno vyndavat znova ven a vše odpojovat.

o 26.09.2006, 10:40 | BMW_318iS
na membranu nemuzes tlacit na kraji ale pouze presne ve stredu a ve smeru kolmo dolu v civce, pokud i pri teto zkousce civka drhne pak se muzes pokusit o reklamaci a cekat na vyjadreni prislusneho cloveka ktery bude reklamaci provadet.
o 26.09.2006, 14:47 | zdany
BMW: Je mi jasne, že na membranu tlacit nemuzes, ze jde o stredeni, ale konstrukcne by mela byt civka vystredena tak, že by nemela drhnout nikde.. Jinak drhne lehce i kdyz tlacis na stred.
o 26.09.2006, 21:33 | El-diablo
No řeknu ti to takhle něteré repro kvůli vyšší účinosti mají jen minimální mezery takže i to zatlačení prsty může způsobit její vyosení a může zadrhnout pokud by jsi to pozoroval při hraní tak by to na reklamaci bylo pokud to je jen když na to tlačíš tak na tom není co reklamovat
o 26.09.2006, 23:01 | zdany
El diablo: No jasne, k mirnemu vyoseni dojde, to je jasne, ale proc je to markantni, ale opravdu markantni, jen v 1/3 plochy membrany, kdyz pri zakoupeni repro to nedelalo a repro nikterak fyzicky nestradalo ? Pri zatlaceni na vrchlik (coz by melo byt v ose) se to az ta vyrazne neprojevuje.. :( Jsem z toho trosku na prasek.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3767 sekund.