Navštíveno 791x

25.09.2006, 20:33 |
kasos Včera jsem zkoušel zapojit kámošův zesík a vše ještě fungovalo. Dnes jsem chtěl zapojit zpět ten svůj a ono to nejde všechno je zapojené tak jak má myslím kabely +,- a remote ale zesík stále svítí červeně jen snad když otočím klíčem tak se na chvíly zazelená ale pak zčervená. a taky jedna divná věc jak jsem furt přidělával + a oddělával samozřejmě pojistka na kabelu bala odpojena tak jsem jednou přiložil na + šroubovák a ono to zajiskřilo nevím proč. možná že byli zapojené signály ale to by nemělo vadit ne? poradtě někdo prosím

25.09.2006, 20:43 |
mourl zkotrolovat pojistky na zesíku? jinak jsem magor vím. Ale odpojoval jsem a připojoval zesík normálně i s pojistkou na + kabelu.A uplně v pohodě.

25.09.2006, 21:00 |
kasos pojiska OK na kabelu i v zesíku a hlavně nefungovalo to i předtím než to zajiskřilo.

01.10.2006, 19:41 |
Bingi no ja to to prepojuju bezne pod napetim a nikdy zadny problem. jinak i kdyz odpojis napajeni zustanou nabite kondenzatoy v zesiku takze tam napeti mohlo byt. odpoj repro a zkus ho zapnout jestli bude svitit cervene i potom

02.10.2006, 15:17 |
kasos díky vyřešeno špatná instalace reprokabelu :-))))