Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > OT: jen jsem začal řešit jeden problém je tu druhej

o Navštíveno 791x o
o 25.09.2006, 20:33 | kasos
Včera jsem zkoušel zapojit kámošův zesík a vše ještě fungovalo. Dnes jsem chtěl zapojit zpět ten svůj a ono to nejde všechno je zapojené tak jak má myslím kabely +,- a remote ale zesík stále svítí červeně jen snad když otočím klíčem tak se na chvíly zazelená ale pak zčervená. a taky jedna divná věc jak jsem furt přidělával + a oddělával samozřejmě pojistka na kabelu bala odpojena tak jsem jednou přiložil na + šroubovák a ono to zajiskřilo nevím proč. možná že byli zapojené signály ale to by nemělo vadit ne? poradtě někdo prosím

o 25.09.2006, 20:43 | mourl
zkotrolovat pojistky na zesíku? jinak jsem magor vím. Ale odpojoval jsem a připojoval zesík normálně i s pojistkou na + kabelu.A uplně v pohodě.
o 25.09.2006, 21:00 | kasos
pojiska OK na kabelu i v zesíku a hlavně nefungovalo to i předtím než to zajiskřilo.
o 01.10.2006, 19:41 | Bingi
no ja to to prepojuju bezne pod napetim a nikdy zadny problem. jinak i kdyz odpojis napajeni zustanou nabite kondenzatoy v zesiku takze tam napeti mohlo byt. odpoj repro a zkus ho zapnout jestli bude svitit cervene i potom
o 02.10.2006, 15:17 | kasos
díky vyřešeno špatná instalace reprokabelu :-))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3192 sekund.