Navštíveno 765x

25.09.2006, 18:41 |
kasos Problém je v tom že když jedu po kostkách nebo po nějaké nerovnější silnici tak mi hrozně rádio skáče v tom "hliníkovim" rámečku. nevím jestli by nestačilo jen ten rámeček jako zacvaknout do auta ale to se mi moc nechce protože TUS je svině a určitě příjde doba kdy půjde pryč. Za rady předem díky. Jo a to rádio je Alpine nevím jestli to pomůže ale pro úplnost.
no právě proto tam jsou ty packy na kastlíku :o)) tak jich ohni jen pár a pak nebudeš mít problém to vyndat při TUSu...
tak to omotej paskou nebo necim at drzy a¨le at jde ven

25.09.2006, 20:13 |
soda jak pise Pepino. ty packy tam jsou od toho abys je prihnul a radio ti po nasunuti do toho plechovyho kastliku drzelo v origo kastliku co mas v aute.
jinak co se tyce TUS tak radio vyndas a das tam jiny, protoze ten ramecek pasuje na 99% autoradii
Soda:tak to si nemyslim-tech 99%.Jsou univ.,ale jinak co znacka to jina zapadka a tudis jiny ramecek.

25.09.2006, 22:31 |
kasos to wattman s tou západkou na tom určitě něco bude Alpine a pioneer je úplně něco jinýho

27.09.2006, 18:50 |
Olda a i kdyby jsi vsecky zacvakl, tak kdyby jsi tam novy rejdo chtel dat tak ho tam das :) vermi ze by jsi ten ramecek vydoloval, takovej problem to neni

27.09.2006, 21:10 |
Smrada (M)
Jako Olda, ten ramecek jde pri trose sikovnosti vzdy vyndat. Kdyz ho ohnes, tak ho pak po vyndani narovnas

27.09.2006, 21:11 |
Smrada (M)
Jinak co znacka, to jiny zpusob zacvaknuti, timpadem i jinej ramecek

28.09.2006, 13:22 |
kasos všem díky za rady. jen ještě čím to tam zahnete ty packy je tam hrozně málo místa a ten plech je docea silnej. taky mám možná jen velký a nešikovný ruce :-)