Navštíveno 1161x

Tak jsem po dlouheeeeem uvazovani a rozhodovani dosel k zaveru ze s mym podnikanim a montazema v oblasti Auto hifi ukoncim oficialne cinnost, a najdu si zamestnani kde nebudou takove nervy a stres.Mam nejake problemy a nechci aby se to zhorsilo (uz tak je to v prd.eli )Proto si jdu hledat nejakou dobre placenou ,praci a montovat budu ,ale jenom pro kamarady a zname po vecerech a vikendech.
V jiznich cechach to proste stoji za houby .
Kdyby jste nekdo vedel o nejake dobre praci tak mi muzete dat vedet bud mejlem nebo ICQ.
Samozdrejme ze na autohifiklubu zustanu protoze muzika a vse s ni spojeny se neda jen tak hodit za hlavu a navic je to muj obrovskej kun skoro celej zivot.
Musel jsem se takhle rozhodnout, tot vse

25.09.2006, 11:23 |
choze Vlasto tohle přesně znám, a proto mám další práci navíc jinak bych se neuživil.
jj jako choze, zacit podnikat v oblasti autohifi a montazi se da az se to opravdu trosku rozjede, jinak to nema cenu, taky mam jeste druhou praci a zatim sem spokojeny
HERO nemam jinou oznost uz chci bejt v klidu a ne ve stresu

25.09.2006, 13:15 |
Alííí A sakra. :o(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

25.09.2006, 14:41 |
Daryl (A)
Valsta: taky to tak delam. Jsem zamestnanej a pri tom podnikam. V tomhle state to jinak nejde ..

25.09.2006, 16:01 |
paia jojo, souhlas...
Vlasta:držím palec at se vše uklidní a at se dostaneš do pohody..
Práci čest, rukám klid...
Dokud se v týhle republice nepohnou platy obyčejných lidí k lepšímu, bude podle mne končit živnost mnohem víc lidí. Je to jako za komouše, akorát že dřív nebylo možné sehnat někoho kdo službu dobře provede, dnes kdo zaplatí.
no ja mam stres i v praci, ale pravda, asi ne takovej jako kdybych podnikal :) ... tak at neco dobryho najdes...

25.09.2006, 20:51 |
BULOH To je škoda, měl jsi pěkné montáže.
Ale je fakt, že pokud si najdeš dobře placené zaměstnání, tak to má své výhody a vždy se dá něco vydělat bokem.
Každopádně v okolí Brna se dá sehnat, ale to je prom tebe asi z ruky, že?
Buloh : no je to daleko ale zalezi na platu vis ,prace je mraky ale dobre placena prace ......mizive minimum
to VlastaCB: ahoooooj, sakris co tot ady ctu? Taokwej sikula a hazis to do kose...ale pokud jsou tam nake zdravotni problemy atd tak to je docela jasny a s tim vydelkem je to taky na pytel jak si rikal kdyz sme se videli :( takti preju at dobrou praci najdes a dobre placenou! P.S.kdybych chtel predelavat to plato jak xsme se o tom bavily...slo by to nekdy bo ne..zalezi na tobe...zatim
kamarade... vazne te docela chapu... o jiznich cechach sme se spolu uz bavili ;-)
tak hodne stesti a taky se ti skusim poptat

26.09.2006, 18:04 |
RedBaron | Upraveno: 2006-09-26 18:05:39
No, Jižní Čechy... to se mě vždycky ptali na srazu, jestli jsou u nás v Jižních Čechách vůbec nějaký ameriky a já vždycky říkal: "Nene, u nás letí tédé-í" :o)
A stejně je to i se vším ostatním.
shaft: neboj budu to delat jenom jako konicka ,to jak jsme se domlouvali tak to plati

27.09.2006, 15:46 |
Mario skoda skoda, bohuzel, tento stát nám nepřeje....