Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dotaz Helix

o Navštíveno 804x o
o 23.09.2006, 11:13 | Escudo
rád bych slyšel tak trošku obecný názor na Helix Dark Blue 5, má někdo zkušenost? Nebo je lepší alternativa? Asi by to pro mě bylo vhodnější řešení než dva zesilovače, repro by se nejspíš vybíralo později právě podle toho na čem budou hrát

o 23.09.2006, 11:22 | clown | Upraveno: 2006-09-23 11:23:32
zkusenosti jsou ..

osobne bych bral radeji novy, nez jety .. byly zde nejake prvoseriove kousky s drobnymi problemky ..

mel jsem ho napojen jak na plnej 4.1 rezim i jen jako zesik pro subik .. , oboje bez problemu, chce to mit dalku k dispozici vepredu, nebo stelovani urovne subu na radiu ..

zesik ma subwooferovou LPF v sobe, muzes tam privedst tedy i jen plne 4 pasmo .. nemusi mit spesl signal pro sub .. , dle mych zkusenosti to ma pak o trochu min basu nez kdyz to zenes 4.1 z radia ..

provozoval jsem to na 2 ohmy a diky tomu, ze je ta cast pro sub digitalne, tak to nehřálo ... celkem mazec ..

jestli bude druhý auto doma, tohle do něj mozna prijde .. vykon dostacuje, zvuk slusny, cena skousnutelna ..

btw. to vyhralo nejaky test ve sve tride .. v Car Hifi ???
o 23.09.2006, 11:24 | clown
jinak nemit v aute kompa, ktere jsou o kousek vys nez tento zes, klidne bych jej nechal v aute ..
o 23.09.2006, 15:59 | Escudo
výborně, počítám s vývodem 4.1, zaujala mě právě digitální část monobloku, pátej kanál má slušnej výkon jak pro teď, kdy bych zapojoval RF 2x200W při 8Ohm, takže to bude tak akorát (400W/4Ohm) tak i do budoucna, kdy bych asi sehnal nějakou silnější dvoucívku 2x2Ohm. Zbytek by šel na přední kompa a nejspíš plato (kompa/ovály)

každopádně děkuju :o(l) :o)
o 23.09.2006, 16:00 | Escudo
co se týče ocenění, někde jsem našel hodnocení 1,2 - vyšší třída
o 24.09.2006, 00:05 | clown
:o)
o 24.09.2006, 11:28 | El-diablo
Velmi dobrá volba pokud o něm vážně uvažuješ
[ Link ]

foto k příspěvku  od El-diablo

o 25.09.2006, 10:24 | michal_smsmsm (A)
chtel jsem pres zimu udelat muziku, bohuzel moje plany tak trochu nevyjdou a delat se bude, ale ne muzika ale neco uuuplne jineho, takze nez bude v aute tak uplyne jeste hodne vody... kazdopadne kdyz vsechno pujde tak pocitam ze nejak v dubnu bych se k tomu mohl dostat :) zatim se na nej chodim divat na skrin a vzpominam jak v malem aute tlaci jak hovado i na samotne kompa, tak i na bazsak co ma 200RMS... jedine co tak doporucuji mit v blizkosti hasicak a v zadnem pripade zesik nezadelavat nikam do podlahy nebo ho jinak zakryvat, vlastni zkusenost ;)
o 25.09.2006, 11:02 | Area51
michal: NO jak vime tak dokaze i spoustu jinejch veci:o))))
o 25.09.2006, 13:37 | Escudo
takže nevypínat klimu :o))
o 26.09.2006, 10:53 | baf
tak tak :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3162 sekund.