Navštíveno 942x

čauko..
aký woofer by ste doporučili na helix dark blue 1000,2 popripade emphaser 2400... nefiem presne typ.označenie.. proste aby woofer išiel na 2 ohmy..
xel by som aby to malo riadny tvrdy bas.. a nie len dunivy... cena no nefiem ešte .. sa rozhodoujem:)
W12ku asi né... zkus udat cenu co by si byl ochoten dát, jiank je to zatím zbytečné říkat co doporučit
no čo ja viem okolo12tis ?
čo poviete na woofre od audiobahnu???
majk-fox: ty seš fakt blb, jak tu mužeš napsat SW s impedancí 4 ohmy když redbull chce na 2 ohmy, tohle fakt nechápu, ty seš fakt matěj :-(((
Něco přes 12000kč ale ten helix si s ním bude dobře rozumnět píšou 1kwrms ale chce víc a umí taky podle toho zahrát
[ Link ] 
by si sa divil aky presny bas a tvrdy zahra to co mas doma......chce to len poriadnu bednu, stavu a zosik....
mishan : Majkl třeba myslel 2x W12ku, co ty víš,,,

23.09.2006, 22:50 |
mishan | Upraveno: 2006-09-23 22:52:02
jdoizo: jo ale to by tam musel redbull napsat aké woofre ne?? tak nevím co řešíš ;-)
mishan: tím sem ti chtěl naznačit, že není moc vhodné nadávat lidem, když se seknou,spletou,,,

24.09.2006, 10:08 |
mishan | Upraveno: 2006-09-24 10:11:28
jdoizo: jo je to fakt, není to vhodné, ale jak tu sleduju majk-foxe, tak velmi často do příspěvků píše věci trochu mimo mísu, proto jsem to napsal, aby si to konečně uvědomil :-)
možná ho to ještě více baví když ho kritizuješ i tací tu jsou :-) končím s rozpravou
Michan, kreténi jako ty mě nevytočí. Mě může nasrat jen inteligentní člověk. Pozoruju, že si se zaměřil na mé příspěvky a čekáš na to, jak bys mě tady mohl zesměšnit. Takže žlutá karta, zklidni se!!!!!!!!!
Majkl-fox ono na 1000.2 zapojit W12 je plýtváním výkonu zesu nemyslíš? sice ten sub je dobrej to s tebou souhlasím ale ten výkon zesu bys vůbec nevyužil. Mishan je huba nevymáchaná ale to doporučení opravdu nebylo dobrý říkám to slušně takže takovou čekám i reakci
El-diablo: OK souhlas, nepřečetl sem si, že to chce do dvou ohmů. Příště budu číst všechno. Já jen ,že kámoš měl takovouhle sestavu a hrálo to pěkně.Ale on tam měl 2x W12.

25.09.2006, 19:51 |
mishan | Upraveno: 2006-09-25 19:56:54
majk-fox: hehe :-)))) tos mě teda pobavil, já se na tvé příspěvky nazaměřuju, zesměšnuješ se tu jedině sám tím co tu vždycky plácneš a jediný kdo je tu vytočený jsi podle toho co píšeš ty :-)))
diablo: já a huba nevymáchaná :-)) na tebe nemám ;-)
Ty woe to je zase diskuze