Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > SW do Alfa Romeo 156 - sedan

o Navštíveno 886x o
o 22.09.2006, 06:56 | Matees
Čau, mohl by mi někdo poradit ohledně výběru vhodného subwooferu do kufru sedanu Alfa Romeo 156. Ještě nejsem rozhodnut, jestli koupit osazený box nebo jen SW a box si vyrobit na míru. Moc se v tom ještě nevyznám, tak buďte prosím shovívaví. Mám představu o něčem levnějším - tak do 3000,-. Co třeba Helix Deep Blue 62? Do předních dveří plánuju výměnu orig. repráků za Helix Blue 62. Četl jsem na ně totiž už spoustu kladných ohlasů. Jo, ještě ohledně zesilovače. Mám Boss Blade 1600 - čtyřkanálovej zesilovač. Chtěl bych na něj napojit ten SW a ještě nějaký repro. Šlo by to napojit tam ty přední a k tomu SW? Předem moc děkuju za každou radu.

o 22.09.2006, 09:51 | shabi | Upraveno: 2006-09-22 09:59:17
to uz je peknej zes... moznosti je hodne, muzes si dat do zadu taky helixe - DEEP BLUE 12 SINGLE, hraje dobre, design taky peknej. Ten BL1600 ma v mustku nejakych 2x350 W rms do 4 ohmu, takze to by na ten woofer bylo idealni a jeste ti na kompa zbydou 2 kanaly. Lepsi by si mel kdyby sis koupil dvojce treba taky od helixu a zapojil si ty woofery do dvou ohmu, protoze ten zesik je stabilni do dvou ohmu. Ale to uz je o neco drazsi...
Pokud chces ozvi se muzem to projednat: tel 774189002 nebo icq: 260-236-845 nebo sabata@auromart.cz. Vice na www.automart.cz

foto k příspěvku  od shabi

o 22.09.2006, 10:47 | SilverGhost
Odkud jsi? Kdyby si byl někde z okolí, můžu tě nechat něco poslechnout, aby si měl jasnější představu. Jinak do sedanuje pro dostatečný příval basů potřeba dát spíše basreflexovou nebo bandpasovou bednu. Uzavřená není do sedanu až tak vhodná nebo je potřeba ji pořádně nakrmit či upravit přepážku mezi kufrem a autem.
o 22.09.2006, 11:50 | Matees
Jsem z Pardubického kraje - Česká Třebová. No, ohledně té přepážky. Alfa má v přepážce díru na lyže. Stačí sklopit loketní opěrku, oddělat kryt a je tam obdélníková lochna cca 25x35 cm. Toho by se dalo využít, nebo ne? Viděl jsem už jednou řešení, že měl ten SW nasměrovaný do kabiny. Jsem úplnej lajk, takže opravdu potřebuju help.
o 22.09.2006, 13:16 | Matees
A ještě jsem se chtěl zeptat, jestli je nutný cap a nějaké tlumení do dveří/kufru...
o 22.09.2006, 13:18 | Matees
A ještě pro zpřesnění: mám takový asi nic-moc rádio: Pioneer DEH-P 3630
o 22.09.2006, 14:20 | SilverGhost
Kdyby si jel někdy k nám do HK, můžu ti tu toho spoustu ukázat. Jinak pokud tam máš díru pro lyže, tak je to super a není to takový problém.
Jinak z repráků a bas. beden doporučuji třeba Axton CAC 2.6 dopředu a woofer CAB309.
Kdyžtak náš sortiment i mapu k nám najdeš na www.corner.cz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3181 sekund.