Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zkusenosti s JVC?

o Navštíveno 480x o
o 19.09.2006, 19:28 | Peppino
Mate nekdo zkusenosti s temahle kouskama?
JVC KD-AVX2 nebo JVC KD-AVX1
Koupit ten novejsi model?
Kvalita zvuku? Jak rychle nacita CD, DVD, Mp3? Kvalita radio tuneru, kvalita vystupu na LCD? Ovladani a nastaveni...
Prakticke rady?
:o))

o 19.09.2006, 20:35 | Nismo.Power
hledej, už sem to tu psal..... ptal se na to BMW318is :)
o 19.09.2006, 21:28 | Nismo.Power
třeba .... [ Link ] ???
o 19.09.2006, 22:01 | BMW_318iS
Nismo ma pravdu, ptal jsem se na neho a par dni uz ho mam i v aute, prechod z A9835R bych nevidel jako propastny ba naopak, jsem veice spokojeny jen si tak nejak porad zvykam na ovladani a jen me mrzi trosku horsi nastaveni vyhybek oproti alpine, jinak to radio umi vsechno co si kazdej preje a ma neuveritelne brutalni displej ;-)

jak rikam, ja osobne jsem s nim maximalne spokojeny s AVX2

zvukove naprosta pohoda, nacitani CD je pomalejsi ale zadnej slimak to zase neni ;-)
kvalitu tuneru ti nereknu pac ja nemam ani antenu a radio stejne moc neposloucham.
Na muj 9" monitor prenasi obraz vcelku kvalitne a bez jakych koli problemu.

A nejakou praktickou radu?
Proste to kup a bude zase o jednoho spokojeneho autohifika vice ;-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3163 sekund.