Navštíveno 845x

Zdravim
muzete mi pomoci s vyberem repro... zatim mam vytlumeny dvere, HU 9815, az sezenu zesik(Rodek 480A), tak bude ten a ted vymyslet nejaky repro... Choze mi doporucoval tyhle dvoje:
[ Link ] nebo:
[ Link ] me se libi i tyhle:
[ Link ] Vim, ze to sem pisu znova,ale ve vyhledavaci tady na foru, to vyplivne nejaky blbosti a nic kloudnyho tam neni... tak se ptam takhle...
Jeste jsem zapomnel, ze posloucham, skoro vsechno... v posledni dobe posloucham hodne Nigtwish,ale i nohavicu, rad si poslechnu i nejaky dance, ci disko....nejsem zamerenej na jeden zanr...
dekuji za rady....
pokud Rainbow, tak jedině Deluxe s plnohodnotnou vyhýbkou....
já měl na Rodeku Rodeky a byl sem dost spokojenej ....
ale PB ani Rainbow nejsou špatný
Pomohl sem? :-))))
Tu Kasa: to vis, ze jo... :) ale mohl si to upresnit...:)

12.09.2006, 14:09 |
Smrada (M)
Koukni treba jeste po jinejch znackach. uDimension, apod. jde o to, co poslouchas, kolik chces investovat apod.
co poslouchá napsal, ale čekám hlavně kolik investuje :-)

12.09.2006, 14:12 |
Smrada (M)
kasa.d njn starnu
jj penize... to je problem...

12.09.2006, 14:16 |
Smrada (M)
Tos moc nepomohl. Radi poradime, zkusenosti nejake uz jsou, ale nevime do jake cenove hranice. 4,5,10 000?
To Smrada: jj vim, ted to resim s Kasou, na icq... myslel jsem to 4 tisic,ale asi na ten zesilovac takovy nesezenu...bude potreba asi pritlacit...
co takhle DLS MS6 - mírně jetý - občas se tady prodávají mezi 4-5t.
aler seženeš, třeba ty DeLuxe od Rainbow .....
Martas: jj, vim nedavno se tu prodavaly,ale to sem jeste lowe nemel..

12.09.2006, 14:26 |
Yawor jako kasa...
premejslim o ted rainbowech, vzdycky se mi libily, tak je asi vezmu...
Hele ja Ty SLX 265 DELUXE mam a sem naprosto spokojenej ... fakt slusny kompa za tu cenu !
MichalF: pres jakej zesilovac je honis?
ty SLXa s vyhybkou (Deluxe) hrajou moc pekne, jako alternativu k nim bych jeste zvazoval Powerbass L-6C
- maji moc prijemne vysky :
[ Link ]
C...arlos : Momentalne to krmim jen radie ///A CDE-9833R ale uz mam vybranej Audison a pak to teprv bude k pomazleni hudba ;-)
Nebo ty Rodeky. Dneska už nejsou až tak drahé, nová kompa jsou už za 4800 Kč.
jj....de luxy od rainbow není třeba moc chválit...:-))

12.09.2006, 22:00 |
All Týýý jo. Tohleto mi fakt nedá. Něčemu se dá normální výhybka, kterou dělá kde kdo u kde čeho a hned se to jmenuje DeLuxe. Hádám, že model 2007 se bude jmenovat Grand DeLuxe a přidají se i konektory.
takze naposled..Otazka je jednoducha: Ktery, z techto dvou....:
rodeky:
[ Link ] Nebo ty rainbow
???
DIky za pomoc...