Navštíveno 803x

11.09.2006, 09:16 |
All Už máš to rádio
[ Link ] ? Já už ztratil trpělivost a pořídíl co jsem pořídit chtěl. Mám ale jeden inteligenční problém a tak by možná bodla konzultace.

11.09.2006, 10:27 |
Daryl (A)
Jo mam ho a mega spokojenost ... nenasel jsem zatim minus ..

11.09.2006, 10:28 |
Daryl (A)
ozvi se ... icq, nebo foun 605 234 690, nebo klidne sem :)

11.09.2006, 10:37 |
All Mám ten vyšší a předpokládám, že BT bude stejný nebo hodně podobný. Tady to řeším protože to může být užitečné i ostatním.
Jde o to, že se mi nějak nedaří dostat seznam kontaktů z telefonu do rádia. Jinak všechno v pohodě, zvuk jak kráva, solidní displej atd. jen u toho BT dělám nějakou chybu furt dokola a nevím jakou. Sprárovaný to mám a příchozí hovory fachají. Jen když se pokusím přenést seznam rádio se odpojí od founu.

11.09.2006, 10:43 |
Daryl (A)
:) mno to jsem chvilku resil taky. funkce v tom radiu jsou nekolikaurovnove. Bez manualu se u tohodle nehnes.
ad1) povolis transfer PB(phoneBook)
ad2) zapnes na radiu cekani na prijem
ad3) v tefeno das oznacit vsechny kontakty a nasledne odeslat pres BT
radio zacne odpocitavat couner prijatych kontaktu a celkem.
Ja se s tim trapil asi 2 dny a pak pri pouziti navodu, jsem zjistil, ze jsem delal chybu v bodu 2.
Ano telefon se odpoji, protoze pri odesilani kontaktu skrze BT telefon vyhledava vsechna dostupna zarizeni, ze kterych MUSIS vybrat. Neodesle to na aktualne pripojene zarizeni. Proto to odpojeni :) Doufam, ze jsem pomohl.
Jeste pridam, ze na radiu se mi strasne libi fce ASL. Podle hluku v aute automaticky pridava volume a snazi se udrzet stejny odstup vystup/hluk v aute :)
Jinak opravdu jsem nenasel nic ... btw: mam BT75 ... ty mas ten posledni ? 9800BT ?

11.09.2006, 11:19 |
All | Upraveno: 2006-09-11 11:34:15
Jo, mám 9800BT a jsou tam i blbosti, které se mi nelíbí. Třeba přístup k Pause jen přes menu, velký rozsah kolečka Volume a jeho příliš jemné rozlišení. Když pootočím o dílek tak změnu hlasitosti vůbec nezaznamenám takže abych ji zaznamenal musím tím točit jak rumpálem. Kalibrace otáček motoru na rádiu je blbost, kterou k ničemu nepotřebuju. Jak ale říkám. Jsou to jen blbosti. Jinak to rádio považuju za malého génia se skvělým zvukem a poměrně logickým ovládáním i když jsem si taky zaťukal na tlačítka než jsem zjistil kde co je.
Ten můj problém je právě v tom transferu. I když mám podle kontrolek rádio připojené k telefonu a BT zařízení na telefonu vyberu hlásí mi telefon, že se mu nepodařilo navázat spojení. Mám to spárované jako HF a tak je možné, že právě tady je chyba. Ještě jsem to nestihl zkusit. Každfopádně díky. Mám o čem přemýšlet.

11.09.2006, 11:49 |
Daryl (A)
All: hele udelej to jako ja. Vem si ten tlustej manual, sedni do auta tak na hodinu a hraj si. Step by Step a uvidis, ze to pujde :) proste RTFM :)
btw: asl neni podle otacek motoru ale hluku v kabine. Takze to zesili kdyz otevru okno, nebo na volnobeh jedu po kostkach. To je vyrazne plus ... oproti kontrole otacek motoru.

11.09.2006, 12:00 |
All | Upraveno: 2006-09-11 12:03:48
Jo, ASL je jak říkáš. Nevím jak 75BT ale dva z vizualizérů na tom mým mají i tachometr. Aby prý ukazoval správně je třeba kalibrovat dohromady s těmi otáčkami. Je vcelku jasný, že to měří spíš kravál od motoru neboť nemá žádné čidlo, které by otáčky snímalo. Tohleto je ale něco jiného než ASL. Jen taková zbytečná blbost.
Ty nevíš, že manuál používají jen zbabělci? Ale nééé, bez něj bych ani stanice neuložil.

11.09.2006, 12:17 |
Daryl (A)
All: ad snimac otacek funguje na zaklade napeti(nebo prudu ? Ja nevim :)) z altiku co tece po plusu. Mne to zase dela voltmetr. Asi natahnu plus rovnou z baterky :)
Jinak ten tvuj model je proste spicka end user rady. Neberu v potaz serii reference ktera je urcena tak maximalne pro emmany :)
Zvuk prekvapil i mne a mam co delat pri boji s tusem. Znas to ..zesik ... kompa, tlumeni .... ale zatim odolavam celkem uspesne :)
Az te nekde potkam, chci videt hlavne ten display .. musi bejt uchvatnej :)

11.09.2006, 12:33 |
All Stejně prohraješ. Já prohrál už dopředu a dobře jsem udělal.
Když už jsi u té reference. Pioneer tvrdí, že referenční model je také nový DEH-P88RS. Není příliš drahý a měl jsem možnost ho krátce slyšet. Za ty prachy bych řek, že se v něm skývá značný potenciál. To spíš pro ostatní, kteří chtějí jít po SQ a nechtějí až tak moc utrácet.

11.09.2006, 12:53 |
Daryl (A)
Jo ja na ne koukal ... a docela se mi libi, ze to pinckove takto rozdelili.
Ten kdo jde hlavne po pohodli a luxusu sahne na "komercni modely" s maximalni vybavou, kdezto ten kdo jde pure sound, ma moznost se oprostit od zbytecnosti ...

11.09.2006, 20:43 |
All Uáááá, už se mi to podařilo. Mohla za to mrcha telefon. Musel jsem mu přidat další BT zařízení jiné než byla původní volba HF.
Jinak si myslím, že ten můj Pincek, přes to, že je komerční hraje velmi znatelně líp než 88RS. To ale nic nemění na mém názoru na něj. Ono je to ale i o reproduktorech. Na tom RS-ku jsem slyšel kompnentní Pioneery (ani nevím typ). Připadne mi ale, že v tom rádiu je toho dost. Chtělo by to slyšet na lepších reproduktorech než jsou pincky.
koukam ze Pioneer roste v oblibe... :)

12.09.2006, 14:10 |
All | Upraveno: 2006-09-12 14:18:21
Nooo, on Pioneer dělá dlouhodobě seriózní rádia. Dokonce si myslím, že v nejlevnějších kategoriích ani lepší moc nejsou. Snad Clarion může konkurovat. Je to taky o tom, že se spousta lidí shlédla ve sterilní alpince (aniž bych tím chtěl snižovat její kvality), která mi do auta nesmí. Jestliže jsem chtěl telefonovat a nezavdávat příčiny k bodovému ohodnocení této činnosti, neinstalovat další krabice a externí displeje s ovladači a mít přitom doopravdické rádio ani jsem nemohl sáhnout jinam. Nic lepšího co by splňovalo tyto požadavky na trhu není. Nebo aspoň není v kategorii, kterou jsem byl ochoten zaplatit.
Nedá mi to abych nevsunul obrázek.

12.09.2006, 15:15 |
Daryl (A)
jojo ... a tady moje :) Najdi rozdil :)

All: no ja mam aktualne 3ti pio a jeste letos bude asi 4ty. vyhovuje mi vsim (vetsinou to byly teda lowendt (15x 25x a jeste mam 7400...) - ovladani, zvuk i design