Navštíveno 598x

Mám vybraný přední kompa a zadní ovály.
[ Link ] [ Link ] Časem bych je chtěl připojit na zesilovač, ale zatim by byly na rádiu. Mohli byste mi prosím doporučit nějaký rádio, který by bylo tak kolem 3 tísíc a bylo by kvalitou tak nějak srovnatelný s těma reprákama? A taky prosím zesilovač, i když ho budu kupovat až budu mít prachy. Děkuju všem.
[ Link ] A co říkáte na tohle rádio Hodilo by se to k tomu? Fakt bych pořeboval abyste mi to shválili, nebo poradili něco lepšího. díky
Ty kompa mi byly taky nabidnuty.. Prej je to v teto cenove hranici docela dobry..
A to radio? Na nem moc nesetri.. Radeji kup nejaky poradny namisto tech repro a ty dokup z dalsich penez... Nebo kup nejaky pouzity..
ty kompa urcite schvaluju, hlavne proto, ze mame novy Helix Blue za cenu starych, takze mas par set Kc slevu ani o tom nevis :-) A za ty penize je to moc dobra alternativa, jenom za chvili pujdou ty Blue 62 s cenou nahoru, tak si radeji pospes...
pokud jde o radio, zalezi jak to presne chces zapojovat - lepsi by bylo mit 2 pary vystupu z radia, abys mel fader, ale musel bys jit s cenou nahoru...
potom uz bys musel pomyslet na neco takoveho :
[ Link ] uplne nejlepsi by mi tam prislo tohle radio - do budoucna bys to mel dobre pripravene a ma to super zvuk, funkce a dalkove ovladani v cene, ale je to penezich no... je to na tobe :-)
pokud ti nevadi, ze nebudes mit fader, klidne ten Pioneer
Já tedy nechci nic říkat, ale toho Clariona máš docela drahýho. Sorry :(
No, já kromě toho, že vim co je komponentní a koaxální repro, vim o autohifi úplný ho**o. Tkže vůbec nemám tušení, co je to fader. Ne, že bych se vyznal v cenách rádií, ale nejsem si jistej, že bych chtěl do rádia dávat tolik peněz, jako za ten Clarion.
Fader je nastavení rozdílné hlasitosti předních a zadních reproduktorů. Pokud to autorádio nebude mít 2 páry RCA výstupů (jako např. ten Clarion), tak nebudeš moc na autorádiu nastavovat tuto hodnotu. To lze pak nastavit pouze na zesilovači, ale to bych neviděl jako takový velký mínus. Já mám osobně nastavenou hodnotu fader fixně a nemám potřebu to přenastavovat. Podstatný jsou 3 páry RCA výstupů - tam je výhoda, že se dá na autorádiu ovládat subwoofer, ale o tom jsi tady nic nepsal (a to je už úplně jiná cenová kategorie).
Takže myslim, že bez faderu to klidně přežiju. Subwoofer neplánuju. Nejde mi o žádnej tlak a co sem tak čet, tak ovály taky dokážou trochu zabassovat. Takže asi zůstanu u toho pioneera.
Jen se chci ujistit. Půjdou mi připojit komponenty a ovály přímo k rádiu? Aby nebylo málo portů, zesilovač plánuju až nakonec. Nejdřív chci rádio + komponenty, potom dozadu ovály a nkonec zesilovač, aby to hrálo líp.
Půjdou, autorádio má koncový zesilovač pro 4 reproduktory..
Takže děkuju za rady, hned sem zase o něco chytřejší. Koupim pioneera.
Ještě bych zvážil ten Pioneer a mrkni se po Clarionu DXZ 368RMP. Dá se koupit nový za 3450 Kč na netu, tak hledej :)

10.09.2006, 19:08 |
u-geen | Upraveno: 2006-09-10 19:10:16
co takle Pioneer DEH-30MP? stoji ca 3330...( www.autoradia.cz ) parametry viz
[ Link ]
jen stojí cca 4300 :))))))))
jo sorry uklep sem se :-) resp prekouk o radek ... jinak jsem ho nasel kolem 3.800 - 3.900 v jinejch shopech :)
Jak tak na to koukám, tak asi nakonec zvolim ten Clarion DXZ 368RMP. Do vyšší kvality už ale nepůjdu.
Jinak sem se chtěl ještě zeptat, když si to objednám, bejvaj u těch repráků kabely, nebo je musim nějak dokupovat?
clarion jsem měl, naprostá spokojenost.
Kabely tam na 99.9 % budou, ale není to žádný terno. Tedy průřezy těch kabelů nejsou na zesilovač dostačující, ale na to autorádio jako první instalaci je můžeš použít
upresneni: U autoradii Clarion jsme nemeli aktualizovane ceny, pracujeme na tom. Od zitrka budou ceny nizsi - aktualni .
Neměl bys zájem o půl roku hraný ovály 110 / 210 W RockfordFosgate. V platě by ti zabasily dost slušně.
zatim ještě ovály kupovat nebudu, až tak za 2 tejdny. Mám ale už jedny vybraný. Ale stejně dík.
Jen pro informaci, dneska mi už přišlo rádio Clarion DXZ 368RMP a komponenty Helix - BLUE 52. Večer to budu instalovat.