Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problem - Zesik Crunch

o Navštíveno 521x o
o 09.09.2006, 23:25 | SPEEDY t.c.t.
Vim ze se takto asi tezko urcuje zavada, ale k problemu:

jednou si takhle hraju a z niceho nic ( pri zatezi zesilovace tak na ctvrtinu) prestanou hrat repro. A pravidelne blika kontrolka "protect" v intervalech cca po jedne vterine. Co zhruba mohlo odejit?

o 10.09.2006, 01:38 | prohifi.cz
mohly se ti treba nekde zkratovat kabely, to bych skouknul jako prvni
o 10.09.2006, 03:38 | SPEEDY t.c.t.
muze to byt cokoliv, to je fakt, zatim jsem koukal na kostru a na kabely jen tak od oka ale samozrejme ne uplne vsude.. jinak tvari se to asi tak ze proste hraje a hned se vypne, pak je dve sekundy jakoby prodleva a znova se zesik zapne hraje to cca vterinu a zase dve vteriny klid...a takhle porad stejne.....basy hrajou normalne protoze jsou na jinej zesik, takze v radiu bych problem nevidel...nic me nenapada, jedine zkusit sikovneho p.Jiranka a orpavit zesik jestli to bude tim
o 10.09.2006, 08:06 | Escudo
mě to dělalo když mi praskla cívka u wooferu, ze začátku jak říkáš a po chvíli už vůbec nic
o 10.09.2006, 11:16 | SPEEDY t.c.t.
tohle by byla chyba vsech 4 repro..predni kompa a zadni ovaly...a to se mi nezda.....

chtelo by to zkusit na jinem zesiku ale podle me to bude 99% zesik
o 10.09.2006, 16:39 | wattman
Zkus postupne pripojovat repro na jednotlivy kanaly-zda to nezpusobuje treba jen jeden.
Muze klidne byt neco nacnutyho.

Jinak se tohle stava pri nizkoohmovy zatezi,ale to asi nebude tvuj problem.
o 10.09.2006, 23:13 | SPEEDY t.c.t.
tak to dela i bez jakehokoliv repra....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3921 sekund.