Navštíveno 1238x

pro nejnaročnější !!!! basové projevy
navržený na maximalní zatížení!
na jeden max 2 subwofery
na nejsilnější reproduktory
[ Link ] nejde o prodej, prostě mi to nedalo a věřím tomu, že si to nějaký chudák koupí.
PS: text jsem pouze kopíroval, chyby nejsou na mé straně

08.09.2006, 16:17 |
jipi hehe, to má akurát 2KW odber :DDDDD

08.09.2006, 16:24 |
kocik Treba to nekdo koupi misto topeni do auta :))) 2kW uz docela zahrejou...
Kurnik neviete nahodou ci neposiela na Slovensko? Taky by som urcite potreboval, sak mam tie najsilnejsie wooooofery :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Siggi zkus mu napsat maila :o))) Ale jestli fakt nemáš ty nejsilnější, tak je tím zesilovačem okamžitě odpálíš :)))
nemá tam být spíš opravu hradí kupující
a nema nahodou dva vzal bych si je na Db Drag misto mech dvou EA16000D. Kurva to bych usetril ja jsem ale debil :-DDDD

08.09.2006, 20:12 |
jipi ten zosik je na 220V :DDD

08.09.2006, 20:44 |
shabi potrebuju zesik na nakladak na couvaci pipak, je spatne slyset... Myslite ze to bude stacit? :))))))))
No prodejci mrkejte, takovej výkon a za tak málo, vem te si příklad, ale jen cenovej : o )))

08.09.2006, 22:40 |
jipi neodpáli mi ten zosik sub JL 12W6?
podle značky výrobce si myslím, že když do konce týdne obědnáme dva, dostaneme tepláky zdarma :-0
značková souplava tepláki sototřicet :)))))))))))))))))))))))

09.09.2006, 11:09 |
Olda No ty voe :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
P.M.P.O=Pet milisekund pred odpalenim.
Wattman : LOL :-)))))))))))))))

09.09.2006, 17:42 |
Gzero nemas take dva prosim ta aby som ich mohol dat cez linkmode a tahal s nim gzpw15spl? :-)))))))))))))))))))))))))))
2000w nemá ani teplomet co mám na zimu v garáži. Takže já ho beru - topit určitě bude :-)
To mi něco připomíná :))))
mazec, ještě tam mám starej nick
[ Link ]
Vita_Megane ... tak to je síla :(
Tak zrovinka tenhle zesilovač jsem okukoval ve Vamberku na HDBčku, 2000kč stojí myslím fung novej, jinak pro představu, je tam pojistka myslím 25A, takže DBdrag jako sfině. :)))))))))))))