Navštíveno 722x

07.09.2006, 18:49 |
dzejarek | Upraveno: 2006-09-07 18:56:21
Zdravím všechny,chtěl bych požádat o radu ohledně oválů.Moje představa je Mac Audio,Magnat,Hertz a jine ne žádný Sencor atd., do 2000,- a to 6x9".Nějaké doporučení ohledně vámi vyzkoušených o. by bodly :-) Moc dík.
na zesilovac nebo jenom na radio ?

07.09.2006, 20:03 |
TUNER dzejarek : Tady se nemusíš bát....tady ti nikdo sencory nedoporučí...:-))
Mně osobně se líbí např.: macAudio Typ: MP 69.4, co vy na to??
Nebo tyto Sinus Live Typ: SL 240 c, ale ty už jsou o trošku dražší.
Já mám dotaz na tyto ovály, stojej 1890,-. Se značkou dragster ještě nemám zkušenosti.

Co pamatuji z dřívějška, tak Dragster hrál slušně. Jinak dobrá volba je třeba Axton CAX699 za 2200 Kč nebo Spectron SPC69ZX. Obojí najdeš třeba u mě na webu www.corner.cz
Silverghost: S kámošem jsme u tebe kupovali ovály AXTON 7"x10", kamarád nedal na moje rady a ovály dal do origo nevyztuženého plata.Jsou hnané na ten malej dvou kanál od Spectronu a zvukově nic moc.
tů majk-fox: já mám teda od SilverGhosta ovály Axton a nemůžu si stěžovat, sem s nima nadmíru spokojenej
Já to neříkám ve zlém, nebo, že bych je chtěl hanit, ale nenadchly mě zvukově, je to možná tím, že to je v origo platu.
Tak ať to plato pořádně vyztuží a nebude se stačit divit.
Já už mu to taky, řikal, tam je to evidentní- středy a výšky tam jsou, ale hloubky vůbec.
7x10 nenadchly ani mně asi 5x spálený výšky ale co sem slyšel ty výšky sem nebyl jedinej ale většině lidí to faká v pohodě asi těch 250RMS nebylo zas tak přesná hodnota