Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dodělání dveří

o Navštíveno 882x o
o 06.09.2006, 11:36 | Ladza
Po asi tísíci pokusech jak to udělat jsem to nakonec udělal takto není to moc profesionální ale vypadá to snad líp než před tím kde okolo repro jsem měl čtvercovou díru. je to z mdf a potaženo kobercem .co vy ma to?

foto k příspěvku  od Ladza

o 06.09.2006, 11:45 | T.O.M.A.S.
Aspoň to nějak slícovat s tím repro a bylo by to asi lepší dle mě.
o 06.09.2006, 11:57 | Fridom
jako T.O.M.A.S. a kdyby si potáhnul celel ten spodek dveří tak by to bylo myslím nej.
o 06.09.2006, 12:16 | Ladza
potahovat celý jsem zkoušel ale vypadalo to ještě hůř. s tím lícováním nevím jak víc to udělat já to mám navázaný docela dobře(aspon myslím )tady to bude snad vidět líp

foto k příspěvku  od Ladza

o 06.09.2006, 12:18 | Ladza
mějte navědomí že sem k práci s mdf používal jen přímočarku a rašply .takže to moc exkluzivní nemůže být
o 06.09.2006, 13:48 | Fridom
už sem viděl u známého že vzal montázní pěnu, vystříkal to okolo repra, vyřezal z toho nějaký tvar, aby mu to ladilo s dveřma a potáhnul kobercem, vypadá to hodně dobře, škoda že nemam foto.
o 08.09.2006, 10:30 | Dave1984
ty nestahuješ okno?
o 08.09.2006, 11:36 | Ladza
proč?. Mám ovládání u řadící páky (které tam už bylo když jsem auto kupoval)
o 08.09.2006, 12:04 | JiM
kam si nacpal vyhybky a kam si dal vysky nemas foto? jak si to delal, kamose by to zajimalo ma taky takovou Hondici :)
o 09.09.2006, 10:10 | Ladza
výšky mám ne moc originálně prostě v a sloupkách přišroubovaný a výhybky schovaný jednu pod palubovkou a druhou u řídící jednotky u noh spolujezdce aspon mi do nich ve dveřích nenateče . a na výšky čekám až zas budu mít nějakej nápad co s nima .mě vždycky něco napadne tak 2 x do roka a pak se to snažím dotáhnout do konce.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4274 sekund.