Navštíveno 636x

ač těsnění kolem okna je velmi dobrém stavu, perfektně sedí u okna, tak stejně tam jde nějaká voda. jak vyřešit krytí repro ?
dal jsem tam teď Rainbow SLC 265 přes 22mm MDF, takže mě cca 5-6cm kouká do dveří a voda skapává přesně na ně. origo byli repro osazený v plastových krytkách...
Prodávají se kryty na repro přesně pro tyto účely odkazy ted žádný enmám ale jsou takže počkej někdo ti hodí link
zítra až k nám pojedeš tak se připomen.....taky jsem to řešil...
take mam ten problem :-(
pls o nejake link
Diky
Voda ve dveřích je normální věc, alespoň u starších aut. Pokud se voda nedostane na cívku reproduktoru, tak je to OK.Ale opravdu se prodávaj takový kryty,ale nikde sem je zatím neviděl.Já to vyřešil tím, že jsem připevnil z vrchu na koš pevnou folii a udělal jsem jakousi stříšku.

05.09.2006, 23:17 |
JiM No ja mam obdobny problem a tak sem uvazoval jak to vyresit, premyslim nad timto:
[ Link ] ale nevim co od tooh cekat ani jak to vypada nemate s tim nekdo zkusenosti? dikes moc
Jim: Koukám na to, myslím, že je to dobrá věc.
V Sinsheimu se viděl repráky dělané přímo do lodí odolné vodě, tak třeba to by mohlo být řešení :-D
SilverGhost: A jakej měli ponor ? :-)))))))))

06.09.2006, 11:24 |
Daryl (A)
ja mam jeste doma takovy jakoby molitan myslim, ze s napisem rain-stop nebo takneco. Je to pruzvucne, pruzne a "prej" to simuluje 12L ozvucnici. Jeste jsem to nezkousel, ale mistni prodejci jiste poreferuji. Myslim, ze doronel ma neco takoveho.

06.09.2006, 12:50 |
JiM jj viz muj odkaz par prispevku nahore, pliis nejake zkusenosti s tim rain stopem?

06.09.2006, 13:11 |
Tas rainstop jsem daval a voda se k repro zatim nedostala - mam cca 2mesice